Δευτέρα 27 Σεπτεμβρίου 2021

'Έλληνα έρχεται η ώρα που θα πρέπει να αποφασίσεις τι ζωή θες για σένα και για τα παιδιά σου.

Τον έδιωξαν οι συνταξιούχοι γιατί έλεγαν ψίχουλα την 13η σύνταξη , πίστεψαν τον Μητσοτάκη που τους πάει τώρα τον φόρο των αναδρομικών των ήδη κουτσοκουρεμενων συντάξεων από 22%-55%
Τώρα βγαίνει ο πρόεδρος τους στα κανάλια κ λέει *απαιτούμε να μας δοθεί ότι μας δόθηκε από Τσίπρα αλλά Μητσοτάκης -Χατζηδακης δεν δέχονται να μας δουν*.
Τον έδιωξαν οι ιδιωτικοί υπάλληλοι που πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια είδαν αύξηση από αυτόν του κατώτατου μισθού τους.
Τον έδιωξαν οι άνεργοι γιατί έριξε 11 μονάδες κάτω την ανεργία .
Τον έδιωξαν γιατί έλυσε επιτέλους το Μακεδονικό που άνοιξαν άλλοι κ θωράκισε τα σύνορα πάνω,καθώς κ πήρε πίσω τον όρο σκέτο Μακεδονία.
Τον έδιωξαν γιατί δεν έκλεψε ούτε 1 ευρώ από τον Έλληνα ,πρώτη φορά στα χρονικά #πρωθυπουργος κ έβγαλε τη χώρα από τα μνημόνια.
Τον εδιωξαν γιατί δεν ξεπούλησε ότι του ζητούσε η τρόικα στη μνημονιακη περίοδο που μας έχωσαν οι Σαμαροβενιζελικοι και έφεραν τους Σαμαροβενιζελικούς ξανά και την κλοφάρα Μητσοτάκη που ταΐζουμε εκατό χρόνια τώρα, να μας αποτελειώσουν, χαρίζοντας και ξεπουλώντας τα πάντα, λεηλατώντας τα δημόσια ταμεία κ υπερχρεώνοντάς μας.

Το χειρότερο δεν είναι ότι τον έδιωξαν οι κοψοχέρηδες. Αυτοί δεν έχουν πρόβλημα να τρώνε από τους κάδους, αρκεί η χώρα να'ναι μπλε. Το θέμα είναι ότι δεν πήγαν να ψηφίσουν αυτοί που δεν έβαλαν κώλο κάτω να ενημερωθούν και συνεχίζουν την απολιτίκ στάση τους #ολοι_το_ιδιο_είναι. Και δεν γνωρίζουν καν ότι τά παραπάνω τα μάσησαν παρερμηνευμένα και διαστρεβλωμένα και είναι ελάχιστα συγκριτικά με ότι κατάφερε να κάνει σε μια χώρα κατεστραμμένη μετά από δεκαετή μνημόνια και με το πιστόλι στον κρόταφο.

Δεν ενδιαφέρονται να μάθουν, δεν ψάχνουν, δεν ρωτούν και μας παίρνουν στο λαιμό τους κάθε φορά, γιατί απλά πάνε με το ρεύμα, με τις σχιζοφρενικές επαναστάσεις άλλοτε τυμβωρυχίας και άλλοτε πατριδοκαπηλίας.
Δεν έχουν βγει ως τώρα μπροστά για το ψωμί-παιδεία-ελευθερία και για δημόσια αγαθά που πρέπει να παραμείνουν δημόσια. Θα τους δεις όμως να βγαίνουν χέρι χέρι για το Πατρίς Θρησκεία και Οικογένεια.

Στο χέρι του Έλληνα είναι να τον φέρει πίσω και να αποφασίσει σοβαρά τι ζωή θέλει για τον ίδιο και τα παιδιά του.
Λίνα Πασχαλίνα Καρυτοπούλου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...