Σάββατο 13 Μαρτίου 2021

Άκρως σοβαρή καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση και άγριο ξυλοδαρμό 18χρονης από αστυνομικούς.

Μία (ακόμη) βαριά καταγγελία για ακραία αστυνομική βία σε πολίτη δημοσιεύεται τις τελευταίες ώρες στα κοινωνικά δίκτυα για άγριο ξύλο αλλά και σεξουαλική παρενόχληση μίας 18χρονης κοπέλας από τη Ναύπακτο και μάλιστα μέσα στη ΓΑΔΑ μετά τη σύλληψή της στη Νέα Σμύρνη.
Σύμφωνα με την καταγγελία που δημοσιεύει μεταξύ άλλων η Λέσχη Εργαζομένων και Νεολαίας Ελληνικού Αργυρούπολης στο facebook, η κοπέλα μετά τη σύλληψή της το βράδυ της Τρίτης στην περιοχή της Ν.Σμύρνης, οδηγήθηκε στη ΓΑΔΑ όπου αστυνομικός την απείλησε λέγοντάς της “εσύ απόψε θα γαμηθείς, να το θυμάσαι”, ενώ άλλος αστυνομικός των ΜΑΤ της έπιασε τα οπίσθια λέγοντάς της “πάμε τώρα στο στενό να σε γαμήσω”.

Στις διαμαρτυρίες της η απάντηση ήταν να ξυλοκοπηθεί, με αστυνομικούς να της λένε όταν έκανε εμετό “σου αρέσει πουτάνα;“, ενώ όταν ζήτησε ιατρική βοήθεια της είπαν ότι “θα φτύσεις πολύ αίμα σήμερα“. Σύμφωνα με την καταγγελία συνέχισε να δέχεται πολλαπλές απειλές βιασμού ενώ δεν της έχει προσφερθεί ιατρική βοήθεια περισσότερες από 24 ώρες μετά τη σύλληψή της.
 Η 18χρονη έχει ήδη μεταφερθεί στο Κτίριο 9 της Εισαγγελίας για να απολογηθεί.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...