Σάββατο 1 Σεπτεμβρίου 2018

Ο Υποκατώτατος των περιστάσεων Κυριάκος, θα καταργήσει τους υποκατώτατους μισθούς!!!


Ο Κούλης μας δουλεύει όλους ψιλό γαζί. Βγήκε πάλι η προεδράρα και δήλωσε ότι θα καταργήσει τον υποκατώτατο μισθό. Ξεχνάει ο άθλιος ότι αυτόν τον μισθό τον θεσμοθέτησε το κόμμα, στο οποίο σήμερα είναι "πρόεδρος". Επειδή όμως κάποιοι από μας, δεν ξεχνάμε και τόσο εύκολα, θα θέλαμε να θυμίσουμε και στον Κούλη και σε όλους τους ξεχασιάρηδες τούτο:
Στο Β’ ΜΝΗΝΟΜΙΟ αναφέρεται και καταγράφεται στον Νόμο 4046, (14/2/2012 με αρ.ΦΕΚ 28) ότι η Ελληνική Βουλή ψήφισε κατώτατο μισθό 586 ευρώ χωρίς τριετίες και χωρίς καμία προσαύξηση με την πάροδο του χρόνου και το 90% αυτού για νέους κάτω των 25, που εαν προσληφθούν με ημιαπασχόληση θα μιλάμε για μισθούς δουλεμπορίου!
Όσο για την χρήση του όρου "υποκατώτατος" τι να πει κανείς;!!
Σε καμία χώρα του κόσμου δεν υπάρχει ο όρος ΥΠΟΚΑΤΩΤΑΤΟΣ ΜΙΣΘΟΣ.
Η ορολογία αυτή είναι πρωτοφανής και δεν υπάρχει σε κανένα οικονομικό βιβλίο, δεν έχει διδαχθεί σε κανένα Παν/μιο και δεν εμπεριέχεται σε κανένα βιβλίο Εργατικού Δικαίου στον κόσμο. Τον συγκεκριμένο όρο εισήγαγε ο τότε Επικεφαλής της Τρόικας Πολ Τόμνσεν, όταν απευθυνόμενος στην Ελληνική κυβέρνηση είχε πει υποτιμητικά, ότι η Ελλάδα για όσο χρόνο αποφασίσει η Τρόικα δεν θα χει μισθούς αλλά ΥΠΟΚΑΤΩΤΑΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ.
Και έρχεται τώρα ο Κούλης να μας πει, μετά και τις ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού για κατάργησή του υποκατώτατου μισθού, ότι θα καταργήσει τι ακριβώς!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...