Κυριακή 19 Αυγούστου 2018

Έχουν χάσει τον "Μπούσουλα" στην ΝΔ

Το τι θα έχουν πάθει στην ΝΔ, όσο στο τιμόνι της χώρας βρίσκεται ο Τσίπρας είναι δύσκολο να το φανταστεί κάποιος. Το πόσα και σε τι ένταση στερητικά σύνδρομα τους έχουν χτυπήσει, επίσης πολύ δύσκολο να απαντηθεί.
Όσο δε πλησιάζει ο καιρός να αποδοθούν και οι επίσημες κατηγορίες για ΚΕΕΛΠΝΟ, NOVARTIS, NOOR1, OFFSHORE κλπ υποθέσεων που τρέχουν στην δικαιοσύνη, η έξοδος της χώρας από τα μνημόνια, η δυνατότητα της κυβέρνησης να εφαρμόσει Αριστερές πολιτικές με σχετικά μεγαλύτερη άνεση, συνειδητοποιούν εκεί στη ΝΔ ότι το ενδεχόμενο μιας νέας δικής τους διακυβέρνησης γίνεται όνειρο θερινής νυκτός και η κατάσταση "ξεφεύγει" από τον έλεγχό τους όλο και περισσότερο.
Τρανταχτό παράδειγμα ο κατά τα άλλα ψύχραιμος Μάκης "ο Τσεκουράτος" Βορίδης, που δεν άντεξε στον πειρασμό και πήρε την σκυτάλη, από τα μπουζούκια που την είχε αφήσει πρόσφατα ο πρόεδρος Μαρινάκης με το δια μικροφώνου ευφυέστατο σουξέ «Η χούντα τελειώνει. Είναι ζήτημα μηνών» εννοώντας την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ και έσπευσε το παλικάρι "το Τσεκουράτο", που τυγχάνει να είναι και κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας και έδωσε συνέντευξη στο Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ενημερώνοντάς μας για πολλοστή φορά, με νέο παραπλήσιο σουξέ πως «η τραγωδία που ζούμε αυτά τα τέσσερα χρόνια τελειώνει σύντομα».
Εξέφρασε δε και την εκτίμηση πως ο λαός θα ψηφίσει ώστε να μην υπάρξει ποτέ ξανά Αριστερά στη διακυβέρνηση της χώρας και κάλεσε τον Αλέξη Τσίπρα να οδηγήσει τη χώρα άμεσα σε εκλογές. Πάλι!!!
Τέτοιες π@π@ρι#ς, για να χρησιμοποιήσω μια έκφραση που έχει πέραση τελευταία, λένε εκεί στη Πειραιώς και περιμένουν να τους πάρουν και στα σοβαρά...!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...