Δευτέρα 18 Απριλίου 2016

Ξεκίνησε ο καθαρισμός των παραλιών της Ιτέας.

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε η πρώτη φάση του καθαρισμού των παραλιών της Ιτέας. Η εκκίνηση δόθηκε χθες Κυριακή από το Μαϊάμι, από τον σύλλογο αυτοδυτών «ΚΡΙΣΣΑΙΟ».
Τα μέλη του συλλόγου με συνέπεια για ακόμη μια χρονιά έδωσαν το παρόν, προβάλλοντας ταυτόχρονα το κομμάτι του εθελοντισμού, ως παράδειγμα που θα πρέπει να βρει μιμητές και άλλους συμπολίτες μας. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία «Let’s do it Greece 2016» αποτελεί πλέον θεσμό για την περιοχή μας.
Παρόν ο σύλλογος για ακόμη μια χρονιά στα πλαίσια της εθελοντικής πρωτοβουλίας “Let’s do it Greece 2016” πραγματοποίησε τον καθαρισμό του βυθού από το Μαϊάμι έως τον προβλήτα της Ιτέας, δήλωσε ο πρόεδρος του συλλόγου κ.Πολυζώης Ιωάννης.

Για ακόμη μια φορά πιστοί στις ιδέες του εθελοντισμού δείξαμε έμπρακτα σε όλους τους συμπολίτες μας ότι μόνο με κοινή προσπάθεια, με θέληση και με αυταπάρνηση μπορούμε να πετύχουμε τους στόχους μας. Καλό καλοκαίρι και ας διατηρήσουμε τις παραλίες μας καθαρές, δήλωσε ο πρώην πρόεδρος του συλλόγου κ. Δροσόπουλος Αναστ.

Η κ. Λαΐου Χρύσα μέλος του συλλόγου, θεωρεί εξαιρετική την εκδήλωση και προτείνει να γίνεται περισσότερες της μιας φοράς το χρόνο ώστε τα παιδιά να αποκτήσουν οικολογική συνείδηση.

Τέλος ο κ. Παναγιωτίνος Γ. δήλωσε ότι θα πρέπει όλοι να ακολουθήσουμε το
παράδειγμα του «ΚΡΙΣΣΑΙΟΥ» και να γίνουμε λίγο πιο υπεύθυνοι όχι μόνο σε ότι αφορά το κομμάτι της θάλασσας, αλλά και έξω από αυτή.

Εμείς από την πλευρά μας και νομίζω ότι εκφράζουμε και όλους τους συμπολίτες μας, ευχαριστούμε τα παιδιά για την πολύ αξιόλογη αυτή πρωτοβουλία τους και ελπίζουμε το παράδειγμά τους να βρει πολλούς ακόμη μιμητές.
Στην δράση αυτή συμμετείχαν επίσης μαθητές και γονείς από το 1ο 12-θέσιο Δημοτικό Σχολείο Ιτέας οι οποίοι καθάρισαν στον ίδιο χώρο την ακτή. Ευχαριστίες και στον Πρόεδρο της Τοπικής Ενότητας Ιτέας για την προσφορά των χυμών και στο Λιμεναρχείο Ιτέας για την παρουσία του κατά την διάρκεια του καθαρισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...