Πέμπτη 27 Αυγούστου 2015

Ο "σοβαρός Ποτάμης" και το "Μεγάλο" ποσοστό του 6%

by petrosdiver.
Ο απίστευτος Ποτάμης πέρσι τέτοιο καιρό δήλωνε πως αν δεν πάρει διψήφιο ποσοστό θα διαλούσε το κόμμα του, καθότι δεν το ενδιαφέρει ένα κόμμα "μικρής απήχησης". Δηλαδή τα μονοψήφια νούμερα δεν τα προσμετρά καθόλου.
Έλα μου όμως που καταλαβαίνει ότι κάτι δεν πάει καλά φέτος και το 6,05% που είχε τελικά πάρει το κόμμα του στις εκλογές τις 25ης Ιανουαρίου βρίσκεται υπο "αμφισβήτηση". Απόδειξη ότι κατέβασε άρον άρον τον πήχη των εκλογικών ποσοστών που επιδιώκει στα ανεπιθύμητα μονοψήφια νούμερα, χαρακτηρίζοντάς τα ταυτόχρονα και "μεγάλα"!!!
Για τις επερχόμενες λοιπόν εκλογές, σε εκπομπή του Mega φυσικά, ο "Σταύρακας" δήλωσε ότι στόχος του είναι να συγκεντρώσει το "μεγάλο ποσοστό" του 6% για να διαδραματίσει όπως λέει "σημαντικό ρόλο" στην μελοντική κυβέρνηση.
Τώρα από που προκύπτει ότι το περσινό μικρό 6%, είναι φετινό μεγάλο ποσοστό και από που προκύπτει ότι θα του ζητηθεί να διαδραματίσει των οποιοδήποτε ρόλο στην νέα κυβέρνηση που θα προκύψει μετά τις επερχόμενες εκλογές, μόνο ο Σταύρος μπορεί να τα απαντήσει.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...