Κυριακή 28 Ιουνίου 2015

ΨΗΦΙΖΩ "ΝΑΙ" ΜΕΝΩ ΕΥΡΩΠΗ "ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ"!!!

Γράφει ο Πέτρος Βέργος.
Ξεκίνησαν ήδη και θα ανεβάσουν στροφές από αύριο Δευτέρα, τα παπαγαλάκια της διαπλοκής, προσπαθώντας να μας πείσουν με κάθε θεμιτό και αθέμιτο μέσο, πως το διακύβευμα του Δημοψηφίσματος είναι η παραμονή της χώρας στο ευρώ και στην Ευρωπαϊκή Ένωση. Είναι σίγουρο ότι θα τα δώσουν όλα. Παίζουν το τελευταίο τους χαρτί και το ξέρουν. Θα προσπαθήσουν να σπείρουν τον φόβο για να μπορέσουν να πετύχουν το σκοπό τους.
Τον τόνο έδωσε σύσσωμη η αντιπολίτευση από χθες το βράδυ στη συζήτηση στη βουλή. Μίλησαν για παραπλανητικά διλήμματα, πραξικοπήματα, συνταγματικές εκτροπές και ένα σωρό ακόμα τέτοιες π@π@ριές. 


Και ποιος τα έλεγε αυτά;
Ο Σαμαράς που μαζί με Παπανδρέου, Παπαδήμο, Καρατζαφέρη, υπέγραφαν μνημόνια με λευκές σελίδες, ζητούν τώρα να παραιτηθεί η κυβέρνηση γιατί η τελευταία τόλμησε και ζήτησε την γνώμη του Ελληνικού λαού!!!
Ο Βενιζέλος και ο Λοβέρδος που έφτιαχναν τα διάφορα χαράτσια, ΕΝΦΙΑ και PSI. Αυτοί που υπερασπίζονταν τον Άκη και τον Παπακωνσταντίνου και έβλεπαν τους τραπεζικούς λογαριασμούς σαν αριθμούς τηλεφώνου και ζητούσαν τότε απ' τον σημερινό Πρόεδρο της Δημοκρατίας κ.Προκόπη Παυλόπουλο να τους ζητήσει συγνώμη που τους κατηγόρησε "άδικα", κάνουν λόγο για πραξικόπημα της Κυβέρνησης!!!
Ο Θεοδωράκης που λέει ότι του κατέβει για να μην τον απολύσει ο Μπόμπολας!!!
Ο Σημίτης, Ο ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΕΑΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ και αρχιερέας της διαπλοκής, που βγήκε από τον τάφο του και κατακεραυνώνει το δημοψήφισμα!!!
Η Ντόρα με το ζαβό και εν γένει το Μητσοτακέϊκο, οι κρατικοδίαιτοι εθνικοί πλασιέ της Μήζενς στην Ελλάδα, μιλάνε για εκτροπή!!!

Όλοι αυτοί οι "διαχρονικοί Σωτήρες της Ελλάδας", που υπερασπίζονται με όλες τους τις δυνάμεις, τις θέσεις των δανειστών, μας ζητούν να ψηφίσουμε "ΝΑΙ" την Κυριακή 5/7/2015 για να παραμείνει λέει η χώρα στην Ευρώπη πάση θυσία και να γλυτώσουμε τον Αρμαγεδδώνα(!!!)
Μου ζητάνε να ψηφίσω
ΝΑΙ στις προτάσεις των «θεσμών», δηλαδή:

Να ψηφίσω ΝΑΙ στον ενιαίο συντελεστή ΦΠΑ 23% χωρίς εκπτώσεις στα νησιά, στο 13% τα βασικά ανεπεξέργαστα τρόφιμα,  στο 6% φάρμακα, που συνεπάγετε  αυξήσεις σε ΔΕΗ, Τρόφιμα, Τουρισμό κλπ.
Να ψηφίσω ΝΑΙ στον ΕΝΦΙΑ για άλλα 2 χρόνια (τουλάχιστον). ΝΑΙ στην αύξηση της παρακράτησης. ΝΑΙ στην ενοποίηση των Ταμείων και την κατάργηση του ΕΚΑΣ σταδιακά στα επόμενα 3 χρόνια. 
Να ψηφίσω ΝΑΙ στην μείωση κατά 50% των δαπανών  στην υγεία και στο κράτος πρόνοιας (εργαλειοθήκη ΟΟΣΑ), ΝΑΙ στην οριζόντια μείωση μισθών και συντάξεων.
Να ψηφίσω ΝΑΙ στο πάγωμα των συντάξεων σε όλες τις βαθμίδες μέχρι το 2021. ΝΑΙ στο κατώτατο όριο σύνταξης στα 67 και ποινές που κάνουν ασύμφορη την σύνταξη ακόμα και στους προ του 1982 ασφαλισμένους. ΝΑΙ και στην αύξηση των ασφαλιστικών εισφορών των εργαζομένων (όσοι έχουν απομείνει ακόμη). 
Να ψηφίσω ΝΑΙ στην διάλυση των Ενόπλων Δυνάμεων με την μείωση κατά 400 εκατ. € των αμυντικών δαπανών (από τα 550 του προϋπολογισμού), με προτεραιότητα σε περικοπές προσωπικού και προμήθειες, όχι όμως στα εξοπλιστικά.  
Να ψηφίσω ΝΑΙ για να φύγει το παιδί μου στο εξωτερικό, επειδή εδώ που σπούδασε και έγινε επιστήμονας  δεν θα έχει καμιά προοπτική.
Να ψηφίσω ΝΑΙ στην κατάργηση του συνταγματικά ορισμένου Ελεγκτικού Συνεδρίου του Κράτους και ίδρυση ανεξάρτητης αρχής.
Να ψηφίσω ΝΑΙ στην κατάργηση της αυτονομίας και της εθνικής κυριαρχίας.

Όλα όμως αυτά θα είναι χαλάλι, γιατί ο Γιουγκέρ, ο Ντάϊσελμπλουμ,ο Σούλτζ και ο Ντράγκι θα με αποκαλούν Ευρωπαίο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...