Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου 2021

Μεγάλη δημοσκόπηση της Realpolls: Κόλαφος για κυβέρνηση, λοιμωξιολόγους.

Η δημοσκόπηση που δημοσιεύει σήμερα η «δημοκρατία» αποτυπώνει με κάθε λεπτομέρεια αυτό που επικρατεί τα τελευταία δύο χρόνια στην Ελλάδα. Οι πολίτες δεν εμπιστεύονται την κυβέρνηση Μητσοτάκη. Τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης της εταιρίας R.P. REALPOLLS LTD είναι κόλαφος για την κυβέρνηση και αποδεικνύουν ότι η αποτυχημένη διαχείριση της πανδημίας, που έχει κοστίσει τη ζωή σε δεκάδες χιλιάδες ανθρώπους και έχει καταστρέψει την οικονομία, με τα απανωτά και αχρείαστα lockdowns, δεν κρύβεται από τους πολίτες όσες λίστες Πέτσα κι αν υπάρξουν.

Έντονα αμφισβητείται από τους πολίτες και ο ρόλος της επιτροπής λοιμωξιολόγων, σύμφωνα με τα ευρήματα της δημοσκόπησης. Οι απαντήσεις των πολιτών ως προς το εάν συμφωνούν ή διαφωνούν με την πρόταση «η επιτροπή των λοιμωξιολόγων χρησιμοποιείται από την κυβέρνηση για να νομιμοποιήσει τις πολιτικές της» αποκαλύπτουν ότι στην κοινή γνώμη κυριαρχεί η άποψη πως η επιτροπή λοιμωξιολόγων δεν αποτελεί τίποτε άλλο παρά μία βιτρίνα, προκειμένου η κυβέρνηση να μπορεί να επιβάλλει τις δικές της επιλογές.
Η πραγματικότητα δεν μπορεί να κρυφτεί. Οι Έλληνες γνωρίζουν.
Ολόκληρη η δημοσκόπηση εδώ: https://theflagreport.com/megali-dimoskopisi-tis-realpolls-kolafos-gia-kyvernisi-loimoxiologous/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...