Παρασκευή 3 Σεπτεμβρίου 2021

ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ Η ΝΤΡΟΠΗ….

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Καλό θα ήταν ο κος Μπούγας να καταλάβει ότι απευθύνεται σε μια πληγωμένη Φωκική κοινωνία και να αφήσει τους πομφόλυγες και τα φληναφήματα!
Μια κοινωνία που πληγώθηκε επί ημερών του και επί κυβέρνησης ΝΔ…


Πληγώθηκε από:

  • Τις συνεχόμενες αποτυχίες του κου Μπούγα στο να διατηρήσει ή να εξασφαλίσει έργα για την περιοχή μας (όχι φυσικά με τα δελτία Τύπου των ανύπαρκτων εντάξεων και χρηματοδοτήσεων).
  • Την αποτυχία του στον τομέα Υγείας της περιοχής, τόσο με το Νοσοκομείο Άμφισσας όσο και με τα Κέντρα Υγείας της περιοχής.
  • Τη μεγαλειώδη αποτυχία του με τα Πανεπιστημιακά Τμήματα της Φωκίδας και το ότι αποτελεί επίσημα τον νεκροθάφτη των τμημάτων, για τα οποία δεν βρήκε μια κουβέντα να ξεστομίσει.
  • Τη σιωπή του μπροστά στην αποτυχία της Κυβέρνησης στη διαχείριση των πυρκαγιών και στη Φωκίδα και κυρίως την ανικανότητά του να απαιτήσει τις απαραίτητες εναέριες δυνάμεις.

Κε Μπούγα, έχετε συναίσθηση τι θέση έχετε ή πάθατε βέρντιγκο με τον ανασχηματισμό;
Εγκαλείτε τον ΣΥΡΙΖΑ – ΠΣ γιατί δεν ψήφισε τις ελλιπέστατες εξαγγελίες αποζημιώσεων της Κυβέρνησής σας, σε σχέση με τις αποζημιώσεις προηγούμενων φυσικών καταστροφών και πυρκαγιών;

Εμπαίζετε κε Μπούγα εσείς και ο «happy traveler» κος Μητσοτάκης τους κατεστραμμένους πολίτες, εξαγγέλλοντας την αποζημίωση για οικοσυσκευή, μαζί με έναν «πρωτότυπο» όρο, αυτόν της «ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗΣ» με ότι δικαιούται ο κάθε πυρόπληκτος πολίτης για να αποκαταστήσει τις βλάβες του σπιτιού του, η οποία βέβαια ως προκαταβολή ΘΑ ΑΦΑΙΡΕΙΤΑΙ από το ποσό που τελικά θα λάμβανε για την επιδιόρθωση ή την ανακατασκευή του.
Αυτό μας εγκαλείτε γιατί δεν ψηφίσαμε;

Αλήθεια, γιατί η Κυβέρνηση σας δεν εξήγγειλε την έκτακτη οικονομική ενίσχυση των 5.000 ευρώ για κάθε κατοικία και των 8.000 ευρώ για κάθε επιχείρηση, που υπήρχε τόσο επί ΣΥΡΙΖΑ, όσο και στις καταστροφικές πλημμύρες του Ιανού επί ΝΔ, τον περασμένο χειμώνα;
Κομπάζετε ως «ικανοποιητική επιδότηση» για κάθε καταστραμμένο κτίριο το πλαφόν των 150.000 ευρώ ενώ υπάρχει εδώ και πάρα πολλά χρόνια, ως τιμολόγιο των 100€/m2 για μέγιστη επιφάνεια 150m2, υποκρύπτοντας ότι το κόστος της κατασκευής και των υλικών έχει αυξηθεί κατακόρυφα τον τελευταίο χρόνο.
Τολμάτε και χαρακτηρίζετε βοήθεια το γεγονός ότι το 20% της επιδότησης αυτής θα είναι υπό μορφή άτοκου δανείου, ενώ οι πυρόπληκτοι φορτώνονται με νέα χρέη έως 30.000 ευρώ!!!
ΑΙΔΩΣ ΑΡΓΕΙΟΙ!!

Γραφείο Τύπου Ν.Ε. ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ. Φωκίδας

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...