Δευτέρα 26 Ιουλίου 2021

Και πάλι "ρόμπα" η ΕΡΤ του Μητσοτάκη. Δεν μετέδωσαν τον αγώνα του Παν. Γκιώνη.

Από την 7 Ιουλίου 2019, πολιτικός προϊστάμενος της ΕΡΤ και του ΑΠΕ έχει αναλάβει ο ίδιος ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Μετά το φιάσκο με τον Λευτέρη Πετρούνια, που αντί του πρωταθλητή είδαμε τα κιτρινισμένα δόντια του Λευτέρη Αυγενάκη.
Τη δυσαρέσκειά της για τη μη μετάδοση της προσπάθειας του Γκιώνη στο Τόκιο και της περιορισμένης προβολής του αγώνα του εξέφρασε η ομοσπονδία πινγκ πονγκ. Κατά της ΕΡΤ στρέφεται και η ομοσπονδία επιτραπέζιας αντισφαίρισης.

Μετά το καυστικό σχόλιο της ΕΟΕ, κατά της δημόσιας τηλεόρασης στράφηκε και η Ε.Φ.Ο.Επ.Α. μετά την απουσία μετάδοσης της προσπάθειας του Παναγιώτη Γκιώνη στον δεύτερο γύρο του ολυμπιακού τουρνουά και της περιορισμένης προβολής της πρόκρισής του.
Σε ανοιχτά ειρωνικούς τόνους η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή εγκαλεί της ΕΡΤ για τις «αστοχίες» της στην κάλυψη των Ολυμπιακών Αγώνων. Μετά την προβολή των χθεσινών σαρκαστικών δηλώσεων του Λευτέρη Πετρούνια, η ΕΟΕ επέστρεψε σήμερα στα χαρακώματα με δικό της φαρμακερό τουίτ εννέα λέξεων: «Και για τον Παναγιώτη Γκιώνη ο Ιάπωνας σκηνοθέτης φταίει;»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...