Τρίτη 1 Ιουνίου 2021

Στον «Αέρα» το Ανθυγιεινό!!. Έχει λήξει 30/4 και δεν υπάρχει ΚΑΜΙΑ Νομοθετική Ρύθμιση για τη συνέχιση του!! Και η ΠΟΕΔΗΝ; Σσσς….μην ξυπνήσουν!

Στον Αέρα, βρίσκεται το Ανθυγιεινό Επίδομα μετά τις 30/4/2021, όπου έληξε η Παράταση που είχε δοθεί από τη Κυβέρνηση της Ν.Δ.
Έχει περάσει 1 μήνας, που η απρόσκοπτη συνέχιση της χορήγησης του Ανθυγιεινού Επιδόματος δεν καλύπτεται ΘΕΣΜΙΚΑ ΝΟΜΙΚΑ και ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΑ λόγω τις μη Νομοθετικής Παρέμβασης και Ψήφισης σχετικής Τροπολογίας, από τη Κυβέρνηση της Ν.Δ που θα προέβλεπε τη ΠΑΡΑΤΑΣΗ της χορήγησης πέρα της 30/4/2021.

Το Θεσμικό αυτό Ατόπημα της Κυβέρνησης της Ν.Δ, δείχνει το «πραγματικό
τους ενδιαφέρον»  για τους «ήρωες με τις πράσινες και άσπρες μπλούζες» και τις «προτεραιότητες» που έχει βάλει. Προέχει η ΑΜΕΣΗ Νομοθέτηση του Εργασιακού Μεσαίωνα και όχι η Τροπολογία για τη συνέχιση της Χορήγησης του Ανθυγιεινού Επιδόματος.

Απέναντι στην Κυβερνητική αδιαφορία, ΠΡΟΚΛΗΤΙΚΗ είναι η σιωπή της πλειοψηφίας της ΠΟΕΔΗΝ (ΠΑΣΚΕ-ΔΑΚΕ). Αυτοί που τις προηγούμενες φορές, επί ΣΥΡΙΖΑ, ήταν στα κεραμίδια με συνεχείς κινητοποιήσεις έξω από το Υπουργείο Οικονομικών.  

Από τις 7/7/19 και μετά «ξέχασε» εύκολα τα όσα έλεγε και κατήγγειλε για το Ανθυγιεινό, για τη βιωσιμότητα και τις σίγουρες περικοπές.
Δεν οργάνωσε ΟΥΤΕ ΜΙΑ (1) κινητοποίηση στο Υπουργείο Οικονομικών για το Ανθυγιεινό, τα 2 χρόνια της Ν.Δ, προφανώς γιατί είναι «ικανοποιημένοι» από τις Νομοθετικές Πρωτοβουλίες για της Κυβέρνησης της Ν.Δ.
Και σήμερα, μετά από 3 παρατάσεις και ένα μήνα μετά την λήξη της τελευταίας (30/4/2021), χωρίς να έχει «καλυφθεί» Θεσμικά και Νομικά, με το Ανθυγιεινό στον Αέρα, έχουν καταπιεί τη γλώσσα τους και δεν έχουν βγάλει ούτε ένα Δελτίο Τύπου!.
Από τα κεραμίδια επί ΣΥΡΙΖΑ, στη «μούγγα στη στρούγκα» και τη στήριξη της Κυβέρνησης της Ν.Δ. Έκαστος εφ’ ω ετάχθη, τόσο απλά…

Υ.Γ : Εκείνα τα παλληκάρια από την ΑΔΕΔΥ, που επί ΣΥΡΙΖΑ, για το Ανθυγιεινό ήταν «στα κάγκελα» και βάραγαν τις πόρτες, που έχουν εξαφανιστεί τώρα εδώ και 2 χρόνια; Κάθε απάντηση δεκτή….

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...