Δευτέρα 10 Μαΐου 2021

Επίτιμος Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, ο εκ Δεσφίνης κ. Αθανάσιος Παπαδήμος.

Το Εθνικό και Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών κάνοντας δεκτή την εισήγηση της καθηγήτριας Αναισθησιολογίας κ. Γεωργίας Γερολουκά – Κωστοπαναγιώτου, θα ανακηρύξει την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 και ώρα 15:30, τον καθηγητή κ. Αθανάσιο Παπαδήμο Επίτιμο Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής.
Ο καθηγητής Αθανάσιος Παπαδήμος γεννήθηκε στις ΗΠΑ, από έλληνες γονείς με καταγωγή απο την Δεσφίνα. Είναι Καθηγητής Αναισθησιολογίας, Διευθυντής στο Τμήμα Αναισθησιολογίας και Εντατικής Φροντίδας, Ιατρικός Διευθυντής στο Κέντρο Επαγγελματικής Διεπιστημονικής Προσομοίωσης, αναπληρωτής Κοσμήτορας για Εκπαιδευτική Κατάρτιση και Βάση Προσομοίωσης στο University of Toledo και αναπληρωτής Πρόεδρος Ακαδημαϊκών Υποθέσεων του Ohio State University.

Ακολουθεί η διαδικτυακή πρόσκληση:

Εκ μέρους της Β’ Πανεπιστημιακής Κλινικής Αναισθησιολογίας της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και της Ελληνικής Αναισθησιολογικής Εταιρείας, σας προσκαλούμε να παρακολουθήσετε το Συμπόσιο

Αναισθησιολογία & Επείγουσα Ιατρική
στην εποχή του Covid-19


To Συμπόσιο θα διεξαχθεί διαδικτυακά την Παρασκευή 14 Μαΐου 2021 και ώρα 15:30.
Μετά το τέλος του Συμποσίου θα ακολουθήσει η Τελετή Αναγόρευσης σε Επίτιμο Διδάκτορα της Ιατρικής Σχολής του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών, του κ. Αθανάσιου Παπαδήμου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...