Δευτέρα 15 Φεβρουαρίου 2021

Ο Βορίδης ξεκαθαρίζει ότι στο Δημόσιο θα εφαρμόσει στρατηγική Υπουργίας Μητσοτάκη.

« Οργανωμένα συμφέροντα, συμφέροντα που επενδύουν στο Δημόσιο ενός ορισμένου τύπου πράγματι διεκδικούν και συχνά μέχρι σήμερα επιτυγχάνουν να ηγεμονεύουν στην χάραξη πολιτικής στον Δημόσιο Τομέα. »

Αυτό υποστηρίζει ο Υπουργός Εσωτερικών σε άρθρο του, χωρίς πάντως να κατονομάζει ποιους εννοεί «οργανωμένα συμφέροντα» και πως αυτοί «ηγεμονεύουν μέχρι σήμερα στη χάραξη πολιτικής», ενώ έχουμε 2021 και το δικό του κόμμα είναι Κυβέρνηση από τον Ιούλιο του 2019.

Επιπλέον, ισχυρίζεται ότι « το Δημόσιο είναι μεγάλο καράβι, και τα μεγάλα καράβια στρίβουν δύσκολα », ξεχνώντας προφανώς ότι η νυν Κυβέρνηση είναι ο “καπετάνιος” εδώ και 1,5 χρόνο.

Ξεκαθαρίζει, επίσης, απαντώντας στο ρητορικό ερώτημα « που θέλουμε να φτάσουμε; » ότι « η αλήθεια είναι ότι η μεταρρύθμιση ξεκίνησε υπό αντίξοες συνθήκες αλλά φιλόδοξα με Πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά και Υπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης Κυριάκο Μητσοτάκη (...) οι βασικές έννοιες και ιδέες της στρατηγικής για τη Μεταρρύθμιση είναι εκεί » Όλοι βεβαίως θυμούνται λεπτομερώς, τι ακριβώς συνέβη στο Δημόσιο Τομέα και στους Δήμους με τη στρατηγική του τότε αρμόδιου Υπουργού Κ. Μητσοτάκη.
«...Επιμονή στο σχέδιο χρειάζεται και την στήριξη του λαού μας. Ο δρόμος είναι απαιτητικός και τον βαδίζουμε γεμάτοι χαρά !!! »

ΥΓ. ΆΝΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...