Κυριακή 31 Ιανουαρίου 2021

Τους το είπε κατάμουτρα, οι αγρότες δεν θα πάρουν μια...

Δεν το έκρυψε ποτέ, δεν το έκρυψε ούτε στην πρόσφατη επίσκεψή του στη Θεσσαλία. Ο κ. Μητσοτάκης μίλησε με τους αγρότες του κάμπου και όταν αυτοί του έλεγαν ότι πραγματικά βρίσκονται στα πρόθυρα της εξαθλίωσης και ζήτησαν την βοήθεια του κράτους, ο πρωθυπουργός ψυχρά, ωμά και χωρίς περιθώρια για κουβέντες τους ξέκοψε το ενδεχόμενο χρηματικής βοήθειας, ακόμη κι αν υπάρχουν τα χρήματα.
""Και να υπάρχουν χρήματα δεν μπορώ να τους δώσω"", είπε.

Η συγκεκριμένη φράση δείχνει πραγματικά την αδιαφορία και την εγκληματική διαχείριση της Πανδημίας απο αυτή την Κυβέρνηση.
Τι και αν ο υπόλοιπος πλανήτης μιλά για την επισιτιστική κρίση που έρχεται, γεγονός που κάνει την στήριξη της πρωτογενούς παραγωγής, ύψιστη προτεραιότητα για την ίδια την επιβίωση του λαού και του έθνους.

Δισεκατομμύρια από το ταμείο ανάκαμψης πρόκειται να διοχετευθούν σε παρασιτικές και αντιπαραγωγικές δραστηριότητες. Τραπεζικοί λογαριασμοί κηφήνων και βαρώνων θα γεμίσουν, την ώρα που ο ελληνικός λαός θα αντιμετωπίζει το φάσμα της πείνας. Και όχι μόνο ο ελληνικός λαός γιατί το πρόβλημα είναι παγκόσμιο. Με την διαφορά ότι η Ελλάδα έχει όλα τα πλεονεκτήματα για να επιβιώσει.
Έχει όμως και ένα τεράστιο μειονέκτημα. Την ελίτ την οποία στηρίζει με πάθος αυτή η κυβέρνηση.
Και 'σεις γιδια κάθεστε ακόμη και τους κοιτάτε...
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...