Δευτέρα 11 Ιανουαρίου 2021

Ν.Ε. Φωκίδος ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ: Άνθρακας ο θησαυρός.

 ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Δυστυχώς για τον βουλευτή μας, δεν εκτιμήθηκε από τον κύριο Μητσοτάκη, η φιλότιμη προσπάθεια που κατέβαλε σαν πρόεδρος της εξεταστικής για την NOVARTIS, ώστε να βαφτίσει το κρέας ψάρι και ένα αποδεδειγμένο σκάνδαλο σε όλο τον κόσμο, αλλά και από το Νομικό Συμβούλιο του Κράτους, σε σκευωρία.
Ούτε εκτιμήθηκε φυσικά η ατυχής παράσταση στη Βουλή, όπου επιχείρησε να μεταλλάξει μια ενοικιαζόμενη εξοχική κατοικία, σε οίκο του Βολτέρου.


Οι δημοσκόποι ελάλησαν, τουλάχιστον Υφυπουργός. Η αλήθεια αντί να τον αναβαθμίσει και να τον υπουργοποιήσει, τον υποβάθμισε, ορίζοντας τον από αναπληρωτή κοινοβουλευτικό εκπρόσωπο, σε γραμματέα της κοινοβουλευτικής ομάδας της Νέας Δημοκρατίας.
Ίσως οι επιδόσεις του κυρίου Μπούγα στην προηγούμενη καταστροφική για την οικονομία και την χώρα διακυβέρνηση 2004-2009, όπως και η τωρινή πρόοδο της Φωκίδας στην νέα θητεία του, δεν είναι τυχαία.

Και μη χειρότερα.
Τίποτα δεν αποκλείεται και αναρωτιόμαστε μήπως σύντομα αναβαθμιστεί και σε γραμματέας της τοπικής οργάνωσης της ΝΔ Φωκίδας. (11-1-2021).

Γραφείο Τύπου
Ν.Ε. Φωκίδος
ΣΥΡΙΖΑ-ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...