Δευτέρα 17 Αυγούστου 2020

ΑΧΤΑΡΜΑΣ...

"Μπορεί για λίγο να αψήφησες τα μέτρα προστασίας και να ξέχασες τον Κορονοϊό. Κάνε όμως έστω και τώρα τη διαφορά: μην γίνεις υπεύθυνος για το επόμενο κρούσμα. Μετά την επιστροφή, προσέχουμε διπλά και σταματάμε εδώ τη διασπορά: μοιραζόμαστε αναμνήσεις, όχι τον ιό".
Με το μήνυμά του αυτό στο twitter, ο Κ. Μητσοτάκης είναι φανερό ότι σκέπτεται από τώρα την πολιτική διαχείριση μιας αποτυχίας που θα μετράει κρούσματα, νοσηλείες σε ΜΕΘ και απώλειες ανθρώπινων ζωών και δείχνει τους νέους και γενικότερα τους πολίτες ως "ενόχους" και υπεύθυνους για την διασπορά του Κορονοϊού, αφήνοντας στην απ' έξω τον κύριο υπεύθυνο, την κυβέρνηση.
Απ' την άλλη πλευρά, ο υπουργός Υγείας Β. Κικίλιας μιλώντας στο ραδιόφωνο του Alpha θεωρεί συμπαίκτες και υπεύθυνους τους νέους στην προσπάθεια που κάνει το υπουργείο Υγείας για τον έλεγχο της διασποράς του Κορονοϊού.
«Είναι οι άνθρωποι (οι νέοι) οι οποίοι ξέρω ότι νοιάζονται για τους γονείς τους, ξέρω ότι νοιάζονται για τους παππούδες και τις γιαγιάδες τους. Είναι τα παιδιά μας, είναι τα εγγόνια μας, είναι η επόμενη γενιά και είναι η ελπίδα για αυτή τη χώρα.

Αχταρμάς δηλώσεων και το κακό είναι ότι δεν συνεννοούνται και μεταξύ τους για το τι θα πουν.
Μοιράζουν απλόχερα σανό κι όποιος τον φάει...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...