Παρασκευή 17 Απριλίου 2020

Η δημοσιογραφία τι κάνει, εμείς καλά εσείς καλά; Ευχαριστώ...

Δημήτρης Χατζηνικόλας.Ένας κλάδος που αύξησε τα κέρδη του μέσα και εξαιτίας της πανδημίας είναι οι ταχυμεταφορές. Το γνωρίζετε άλλωστε. Οι περισσότεροι στραφήκαμε για τις αγορές μας στο ηλεκτρονικό εμπόριο. Λοιπόν αυτές τις εταιρείες η Κυβέρνηση της ενέταξε στις πληττόμενες επιχειρήσεις!
Δηλαδή θα μπορούν να θέσουν τους εργαζόμενούς τους σε αναστολή, να έχουν αναστολή φορολογικών και ασφαλιστικών υποχρεώσεων αλλά και να μειώσουν τα ενοίκια που καταβάλουν κατά 40%! Απίστευτο; Όχι και τόσο.

Μικρή λεπτομέρεια, η ACS ανήκει στον πρόεδρο του ΣΕΒ Θεόδωρο Φέσσα! Μάλιστα το σχετικό ΦΕΚ (ΦΕΚ1160Β/03.04.2020) δημοσιεύτηκε την ίδια ημέρα που ο κ. Φέσσας πήρε (λόγω των αντιδράσεων) πίσω την αύξηση των τιμολογίων του κατά 22,5%! Λογικό, 350 καταστήματα έχει, μόνο η μείωση του ενοικίου τους κατά 40% φτάνει και περισσεύει.
Και μιλάμε για επιχειρήσεις που ο τζίρος του έπιασε ταβάνι λόγω της πανδημίας! Αλλά εμείς θα τους επιδοτήσουμε από το cash buffer, από το υστέρημα του ελληνικού λαού δηλαδή. Αυτό εννοούσε ο πρωθυπουργός όταν μιλούσε για «λογοδοσία»! Η δημοσιογραφία τι κάνει, καλά ευχαριστώ...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...