Πέμπτη 28 Νοεμβρίου 2019

Νεκρό οκτάχρονο παιδί από διφθερίτιδα επειδή δεν είχε εμβολιαστεί !!!

Μεγάλη ανησυχία έχει προκαλέσει η είδηση ότι ένα 8χρονο παιδί έχασε τη ζωή του την Τετάρτη από διφθερίτιδα, μία παιδική ασθένεια που έχει εξαφανισθεί από τον υγειονομικό χάρτη λόγω των εμβολιασμών.
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία επιβεβαίωσε το περιστατικό στο ethnos.gr. Όπως αναφέρει το ρεπορτάζ, πρόκειται για παιδί 8 ετών που μεταφέρθηκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο σε κακή κατάσταση, ενώ οι γιατροί δεν κατόρθωσαν να το κρατήσουν στην ζωή.
Ο διοικητής του Νοσοκομείου Παίδων Αγία Σοφία Μανόλης Παπασάββας δήλωσε στην ιστοσελίδα πως πρόκειται για παιδί που πιθανότητα δεν είχε πραγματοποιήσει το τριπλό εμβόλιο που προστατεύει από τη διφθερίτιδα και το οποίο πρέπει να γίνει σε μικρή ηλικία.
Ορισμένες πληροφορίες αναφέρουν πως το παιδί είχε λάβει μόνο δύο από τις πέντε δόσεις του συνδυασμένου εμβολίου DTaP που προστατεύει από τον τέτανο, τη διφθερίτιδα και τον κοκκύτη.
Η Διοίκηση του Νοσοκομείου Παίδων αλλά και το ίδιο το υπουργείο Υγείας διερευνούν την υπόθεση, ενώ σύντομα αναμένεται να υπάρξουν επίσημες ανακοινώσεις.

Ο παιδίατρος Γιώργος Τσόλας έγραψε σε ανάρτησή του στο Facebook: «Πρώτο κρούσμα και ΘΑΝΑΤΟΣ από ΔΙΦΘΕΡΙΤΙΔΑ στην Ελλάδα μετά από 28 χρόνια σε παιδί ηλικίας 8 ετών, παντελώς ΑΝΕΜΒΟΛΙΑΣΤΟ, χθες στο Νοσοκομείο Παίδων Αγλαΐα Κυριακού.

ΔΙΦΘΕΡΙΤΙΔΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝ ΕΤΕΙ 2020!!! Ποιος να το φανταζόταν;
Ιδού πού οδηγούν την κοινωνία οι ανεύθυνοι αρνητές των εμβολιασμών.
Κρίμα για το παιδάκι, κρίμα για όλα τα παιδάκια που έχουν τόσο ανεύθυνους γονείς! Κρίμα και αμαρτία!
Αναμένω επιτέλους να λάβουν θέση και δράση η Πολιτεία και ο Ιατρικός Κόσμος».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...