Δευτέρα 21 Οκτωβρίου 2019

Αρνητική έκπληξη η πρόταση Τσατσαρώνη!

Γράφει η Σοφία Αναγνωστάκου*
Μας είναι ιδιαίτερα δύσκολη η κατάσταση την οποία βιώνουμε τον τελευταίο καιρό, βλέποντας κάθε μας προσπάθεια να χάνεται, καθώς δουλέψαμε πολύ με την προηγούμενη δημοτική αρχή, μέσα από αντιπαραθέσεις, δυσκολίες και εντέλει συνεργασία και καταφέραμε να βάλουμε μία σειρά στην πιο δύσκολη αθλητική εγκατάσταση του Δήμου Δελφών.
Παλέψαμε για την ενεργειακή αναβάθμιση, την οποία ευελπιστούμε να δούμε να υλοποιείται σύντομα. Σημαντικές οι ενέργειες της νυν δημοτικής αρχής προς αυτήν την κατεύθυνση. Διαβάστε σχετικά Την ανακοίνωση της δημοτικής Αρχής για το κλείσιμο του κολυμβητηρίου: http://www.amfissaface.gr/2019/10/19/post-4017/
Την τοποθέτηση του τ. Αντιδημάρχου Νεκ. Μίχου: http://www.amfissaface.gr/2019/10/20/post-4035/
Ένα μεγάλο ποσό των εσόδων μας, καταβάλλεται στο κολυμβητήριο, ακριβώς γιατί κατανοούμε πως φιλοξενούμαστε στην πιο δαπανηρή αθλητική εγκατάσταση του Δήμου Δελφών και σε καμία περίπτωση δε θα θέλαμε να θεωρούμαστε ευνοημένοι έναντι των άλλων συλλόγων. Έχουμε κατηγορηθεί από μέλη της ΓΣ για αυτό και για αυτό το λόγο η πρόταση του κου Τσατσαρώνη να συμβάλλουμε ενεργά στη δαπάνη του πετρελαίου, μας εξέπληξε αρνητικά.
Γνώμονα μας, πάντα, αποτελεί η σωστή και διάφανη λειτουργία του σωματείου μας. Όσοι σύλλογοι λειτουργούν μη κερδοσκοπικά και μόνο στόχο έχουν να προάγουν το άθλημα, γνωρίζουν τι σημαίνει αυτό για την εκάστοτε διοίκηση και την οικονομική συμβολή της.
Δε θα ήθελα να φανώ γραφική τονίζοντας την αξία ενός κολυμβητηρίου για όλους σε ακτίνα τουλάχιστον 100 χλμ από τα επόμενα διαθέσιμα ούτε θα σας κουράσω αναλύοντας τι εστί Ναυτικός Όμιλος Ιτέας. Είμαι πολύ «μικρή» για αυτό.
Οφείλω όμως να πω πως, η ανταπόκριση των πολιτών της Ιτέας, αλλά και πολιτών από ολόκληρο τον Δήμο Δελφών στο ψήφισμα της ΓΣ του ΝΟΙ είναι ιδιαίτερα συγκινητική.
Σας ευχαριστούμε…
  • Η Σοφιά Αναγνωστάκου είναι Πρόεδρος του ΝΟ Ιτέας και δημοτικός σύμβουλος της μείζονος αντιπολίτευσης. Το κείμενο δημοσιεύτηκε στον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook
  • http://www.amfissaface.gr/2019/10/20/post-4044/ 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...