Παρασκευή 18 Οκτωβρίου 2019

ΣΚΑΝΔΑΛΟ-Έφεραν μεσάνυχτα διάταξη για αυξήσεις μισθών στα €7.500 στο ΔΣ του Υπερταμείου !

Έφεραν νύκτα, μεσάνυκτα Πέμπτης, διάταξη στην οποία έκαναν αυξήσεις μισθών στο Δ.Σ. του Υπερταμείου στις €7.500, όταν στους νέους δίνουμε €300 μισθό.
Συμβουλή: Σφίξε το ζωνάρι Ελληνα, φάε σανό και βούλωστο. ΝΔ ήθελες ΝΔ πήρες.


Ο βουλευτής του ΚΙΝΑΛ και εισηγητής του αναπτυξιακού της κοινοβουλευτικής ομάδας του Μιχάλης Κατρίνης, αποκάλυψε στην εκπομπή KONTRA24 ότι η κυβέρνηση έφερε μεσάνυχτα Πέμπτης διάταξη που δεν ήταν στην διαβούλευση με την οποία παύουν διώξεις στην τοπική αυτοδιοίκηση, οι οποίες μάλιστα είχαν και "οικονομικό αποτέλεσμα" πολλών εκατομμυρίων όπως ανέφερε.

Παράλληλα έφεραν επίσης νύκτα, διάταξη στην οποία έκαναν αυξήσεις μισθών στο Δ.Σ. του Υπερταμείου στις €7.500, όταν στους νέους δίνουμε €300 μισθό όπως είπε χαρακτηριστικά

Για όσους δεν γνωρίζουν, η μεταμεσονύκτια ρύθμιση του υπουργείου Εσωτερικών, δηλαδή το άρθρο 185 στο λεγόμενο «αναπτυξιακό» πολυνομοσχέδιο, νομιμοποιούνται παλαιότερες «διά περιφοράς» συνεδριάσεις αυτοδιοικητικών οργάνων και, ταυτόχρονα, παύουν οριστικά ποινικές και πειθαρχικές διώξεις που έχουν ασκηθεί για την εν λόγω, παράνομη μέχρι σήμερα, πρακτική λήψης αποφάσεων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...