Πέμπτη 3 Οκτωβρίου 2019

ΓΕΝ. ΝΟΣΟΚ. ΑΜΦΙΣΣΑΣ: ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗΣ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑΣ ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2019

Το Γενικό Νοσοκομείο Άμφισσας ενημερώνει τους πολίτες για το πρόγραμμα Εθελοντικής Αιμοδοσίας για τον Οκτώβριο 2019. Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας οργανώνει εθελοντικές αιμοληψίες, προκειμένου να διευκολύνει την προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών. Στηρίζεται στη μεγάλη ανταπόκριση των εθελοντών αιμοδοτών αλλά και στην πολύτιμη συμπαράσταση των Συλλόγων Εθελοντών Αιμοδοτών και των Τοπικών Φορέων.
Η Υπηρεσία Αιμοδοσίας του Γενικού Νοσοκομείου Άμφισσας καλεί κάθε έναν και κάθε μια, που είναι υγιής, ηλικίας από 18 έως 65 ετών, να μη διστάσει να δοκιμάσει τη χαρά, να δώσει στον άγνωστο συνάνθρωπό του, το καλύτερο δώρο, ένα κομμάτι ζωής.
Το πρόγραμμα των επόμενων ημερών:
  • Παρασκευή 4 πρωί, στην Παραλία Διστόμου, με τους εργαζόμενους στο «Αλουμίνιον της Ελλάδος»
  • Τρίτη 8 απόγευμα, στην Άμφισσα, στο 1ο Δημοτικό Σχολείο, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Άμφισσας «οι Άγιοι Ανάργυροι»
  • Παρασκευή 11 πρωί, στην Παραλία Διστόμου, με τους εργαζόμενους στο «Αλουμίνιον της Ελλάδος»
  • Δευτέρα 21 απόγευμα, στην Αράχωβα, στο χώρο του Γυμνασίου Αράχωβας, σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ιτέας – Αράχωβας «ο Πελεκάνος»
  • Τετάρτη 30 απόγευμα, στην Ιτέα, σε συνεργασία με το Σ. Ε. Α. Ιτέας «ο Πελεκάνος»
  • Πεμπτη 31 πρωί, στους Δελφούς, στο χώρο τού Περιφερειακού Ιατρείου Δελφών, σε συνεργασία με το Σ. Ε. Α. Δελφών «Υγεία»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...