Τρίτη 20 Αυγούστου 2019

Βασιλης Κικίλιας: Δεν θα πληρώνουν οι Έλληνες φορολογούμενοι τις υπηρεσίες του ΕΣΥ σε αλλοδαπούς ασφαλισμένους.

Σύστημα καταγραφής και είσπραξης των νοσηλίων από τους Ευρωπαίους και τους κατοίκους τρίτων χωρών που επισκέπτονται την χώρα μας και χρησιμοποιούν τις υπηρεσίες υγείας σχεδιάζει το υπουργείο Υγείας. «Ούτε ένα ευρώ των Ελλήνων φορολογουμένων χαμένο. Δεν θα πληρώνουν πλέον οι Έλληνες φορολογούμενοι τις υπηρεσίες που το ΕΣΥ παρέχει σε αλλοδαπούς ασφαλισμένους», υπογραμμίζει ο υπουργός Υγείας Βασίλης Κικίλιας.
Μόνο που... 

όπως μας ενημερώνει ο πολιτικός αναλυτής και επικοινωνιολόγος κ. Ραπίδης Δημήτρης, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του υπουργού με δήλωσή του στο facebook, «Αυτή η άκρως προσβλητική και ρατσιστική δήλωση του Κικίλια συνοψίζει την αντίληψη όσων χρεοκόπησαν τη χώρα».

"Άδειασαν τα κρατικά ταμεία, φέσωσαν την ελληνικό λαό με μνημόνια, διέλυσαν το ΕΣΥ και τώρα προσποιούνται τους «υπεύθυνους» πολιτικούς, διχάζοντας την κοινωνία.
Ουδέποτε πλήρωσαν οι Έλληνες φορολογούμενοι τις υπηρεσίες υγείας των ξένων. Για τους πολίτες της ΕΕ υπάρχει το κοινοτικό ασφαλιστικό δίκαιο, για τους πρόσφυγες ειδικά κονδύλια της ΕΕ και της Ύπατης Αρμοστείας.
Υποκριτές, ανίδεοι και επικίνδυνοι."








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...