Δευτέρα 5 Αυγούστου 2019

ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΑΝ ΜΕ ΤΗ ΘΑΝΟΥ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΓΡΑΜΜΑΤΟΙ

Οι νομικοί «εγκέφαλοι» του Κυριάκου Μητσοτάκη, με επικεφαλής καθηγητή – υπουργό που όλα τα σφάζει και όλα τα μαχαιρώνει αφού δεν μπορεί να πει όχι στο αφεντικό του, την έχουν πατήσει με τη Θάνου, λόγω ανίατης αγραμματοσύνης. Περνάνε διάταξη για να αποκεφαλίσουν τη Θάνου από την Επιτροπή Ανταγωνισμού διότι θεωρούν πως αφού αυτή δεν είναι συνταγματικά κατοχυρωμένη μπορούν να κάνουν ότι θέλουν. Λες και η Επιτροπή Ανταγωνισμού είναι μια κοινή επιτροπή, που μπορούν να διορίζουν τις ορντινάτζες τους…
Έλα όμως που κάνουν οικτρό λάθος! Η ΕπιτροπήΑνταγωνισμού προβλέπεται ρητά από το κοινοτικό δίκαιο. Μάλιστα είναι η πρώτη ανεξάρτητη αρχή που έγινε στην Ελλάδα, πριν καν μπούμε στην ΕΟΚ, διότι έπρεπε να προσαρμοστούμε στο κοινοτικό κεκτημένο. Για την ακρίβεια η Επιτροπή Ανταγωνισμού δημιουργήθηκε το 1977!!
Πράγμα που σημαίνει ότι όχι μόνο έχει ανεξαρτησία, αλλά η ανεξαρτησία αυτή είναι εγγυημένη από το κοινοτικό δίκαιο. Γι’ αυτό και ο νόμος που πάνε να ψηφίσουν θα κηρυχθεί αντίθετος με το κοινοτικό δίκαιο και με το Σύνταγμα. Γι’ αυτό η Θάνου γελάει μέχρι δακρύων.
Να το θυμόσαστε. Η υπόθεση Θάνου και Επιτροπής Ανταγωνισμού θα είναι το πρώτο μεγάλο Βατερλώ του Κυριάκου και των νομικών του «εγκεφάλων». Εδώ είμαστε και θα το δούμε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...