Πέμπτη 1 Αυγούστου 2019

Το Ιράν αποκαλύπτει ποιοι έριξαν τους Δίδυμους Πύργους: «Σκότωσαν 3000 αμερικανούς και εσείς τους δίνετε πυρηνικά»!

Μία δήλωση – πυρηνική βόμβα από το Ιράν. Με τον πλέον επίσημο τρόπο, διαμέσου του υπουργού εξωτερικών της χώρας Μοχάμεντ Ζαρίφ, το Ιράν κατηγορεί ευθέως την Σαουδική Αραβία για τα χτυπήματα της 11ης Σεπτεμβρίου.
Η δήλωση αυτή έρχεται αμέσως μετά τις ανακοινώσεις της αμερικανικής πλευράς ότι μία χώρα που φωνάζει “θάνατος στην Αμερική”, δεν μπορεί να έχει πυρηνικά.
Το Ιράν με αυτόν τον τρόπο ανοίγει μία πληγή, που συμπτωματικά είδαμε χθες να επανέρχεται στις μνήμες των αμερικανών. Και μιλάμε για την αποκάλυψη ότι οι ομάδες πυροσβεστών (φωτό) που έσπευσαν πρώτες στο χώρο των δίδυμων πύργων, απαιτούν πλέον να γίνει έρευνα υποστηρίζοντας ότι τα κτίρια κατέρρευσαν από εκρηκτικά που είχαν προτοποθετηθεί, και ενεργοποιήθηκαν με την πτώση των αεροπλάνων.

Ειδικά για τον ρόλο της σαουδικής Αραβίας, υπήρχε τεράστιος αναβρασμός στην Αμερική διότι οι περισσότεροι από τους τρομοκράτες ήταν Σαουδάραβες και για δύο από αυτούς υπήρχαν ατράνταχτα στοιχεία ότι συνεργαζόταν απευθείας με την κυβέρνηση της σαουδικής Αραβίας. Στοιχεία που όμως χάθηκαν, μαζί με 28 σελίδες της περιβόητης αναφοράς.
Οργή υπάρχει επίσης για τον ρόλο του Μιούλλερ, του ανθρώπου που προσπάθησε να παγιδεύσει τον πρόεδρο τραμ για δήθεν σχέσεις με τη Ρωσία. Ο Μιούλλερ ήταν ο άνθρωπος που όπως πολλοί υποστηρίζουν, που συγκάλυψε τον ρόλο της σαουδικής Αραβίας, αλλά και ακόμα χειρότερα, γνώριζε ότι δυο τρομοκράτες ήταν συνεργάτες του FBI πριν το χτύπημα! 




Ο Phillip Marshall με τα παιδιά του. 
Δολοφονήθηκαν για την αλήθεια.
 


Ο κύκλος της φρίκης κλείνει με τον δολοφονημένο ήρωα συγγραφέα που είχε αποκαλύψει το πως οι Σαουδάραβες τρομοκράτες δρούσαν και είχαν επαφές με την αμερικανική εξουσία πριν το χτύπημα. Δολοφονήθηκε μαζί με τα παιδιά του και τον σκύλο του. Επιχείρησαν μάλιστα να περάσουν την δολοφονία του ως αυτοκτονία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...