Δευτέρα 1 Ιουλίου 2019

Γεν. Νοσοκ. Άμφισσας: Τα εγκαίνια του νέου αξονικού Τομογράφου (φωτορεπορταζ)

Στο Αμφιθέατρο του Νοσοκομείου της Άμφισσας, με αφορμή την προμήθεια σύγχρονου ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού, πραγματοποιήθηκαν σήμερα 1/7/2019 τα εγκαίνια του νέου αξονικού τομογράφου, παρουσία του Γενικού Γραμματέα του υπουργείου Υγείας Γιώργου Γιαννόπουλου, του βουλευτή Φωκίδας Ηλ. Κωστοπαναγιώτου, του διοικητή της 5ης ΥΠΕ Νέστωρα Αντωνίου, σύσσωμης της διοίκησης και του προσωπικού του ΓΝ Άμφισσας και πλήθος άλλων επισκεπτών.
Την εκδήλωση χαιρέτησαν ο βουλευτής του νομού, ο διοικητής της 5ης ΥΠΕ, ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Υγείας και η διοικήτρια του Νοσοκομείου, η οποία έκανε και έναν απολογισμό του έργου που επιτελέσθει κατα τον χρόνο της θητείας της.
Στην συνέχεια έγινε ξενάγηση στον χώρο όπου έχει τοποθετηθεί ο νέος Τομογράφος, με τον Διευθυντή της Ιατρικής Υπηρεσίας, ακτινολόγο  κ. Βασ. Παναρίτης να κάνει και την σχετική ενημέρωση για την λειτουργεία και να εξηγεί τα  πλεονεκτήματα του νέου μηχανήματος.
Τέλος ακολούθησε μετάβαση και ξενάγηση στο χώρο του νέου Κέντρου Φυσικής Ιατρικής και Αποκατάστασης (έναντι δημοτικού σταδίου Άμφισσας).
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:






 














Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...