Σάββατο 8 Ιουνίου 2019

Βροντερό αγωνιστικό παρόν στην συνάντηση ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ στην Άμφισσα.

Βροντερό παρόν έδωσε χθες το βράδυ ο δημοκρατικός λαός της Φωκίδας στην  συνάντηση που πραγματοποίησε ο ΣΥΡΙΖΑ - ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ, με την παρουσία της υφυπουργού οικονομικών Κατερίνας Παπανάτσιου και του βουλευτή Φωκίδας  Κωστοπαναγιώτου Ηλία, στο Δημαρχείο Άμφισσας.

Την συζήτηση άνοιξε με χαιρετισμό η συντονίστρια της εκδήλωσης κα Βαγγελιώ Μπεπή. Στην συνέχεια τον λόγο για ένα χαιρετισμό πήρε ο βουλευτής του νομού και πέρασε το μικρόφωνο στην υφυπουργό οικονομικών. Η κα Παπανάτσιου έκανε μια σύντομη αναφορά στα πεπραγμένα της διακυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ από το ξεκίνημά της έως σήμερα, εστιάζοντας περισσότερο σε ζητήματα που αφορούσαν κοινωνικές ομάδες όπως αγρότες, ελεύθερους επαγγελματίες και γενικότερα για μέτρα ανακούφισης των ασθενέστερων οικονομικά κοινωνικών ομάδων.
Τέλος επεσήμανε την ανάγκη να ακουστούν οι πολίτες και τα παράπονα που υπάρχουν ώστε να μπορούν να επιλυθούν ζητήματα και να περάσουμε στην επόμενη ημέρα.
Παρέμβαση για το κομμάτι της Υγείας και ειδικότερα για το Νοσοκομείο Άμφισσας, έκανε ο βουλευτής Ηλ. Κωστοπαναγιώτου, ενημερώνοντας τους πολίτες για τα προβλήματα που υπήρχαν και μέχρι ποιου σημείου αυτά  έχουν αποκατασταθεί σήμερα.
Ακολούθησε συζήτηση με τους πολίτες που παρευρέθηκαν στην συνάντηση, όπου αναδείχθηκε η αγωνιστική διάθεση όλων, να συνεχίσει η χώρα μας την δημοκρατική της πορεία προς την ανάπτυξη που χάραξε ο ΣΥΡΙΖΑ, μακριά από νεοφιλελεύθερα-φασιστικά μονοπάτια και νέα πισωγυρίσματα.
Να σημειωθεί τέλος, ότι νωρίτερα το απόγευμα είχε προηγηθεί συνάντηση, στο γραφείο του βουλευτή, του διευθυντή των διοικητικών υπηρεσιών του ΓΝΑ κου Κων. Καμάρα με την κα Παπανάτσιου, όπου της ζήτησε να παρέμβει για το ζήτημα του επιδόματος "άγονου Α" ώστε αυτό να αποδοθεί στους εργαζόμενους. Όπως εξήγησε η υφυπουργός στον κο Καμάρα, το θέμα βρίσκεται προς επίλυση και χρειάζεται μόνο μια ΚΥΑ του υπουργείου οικονομικών και του υπουργείου Υγείας, για να μπορέσει να δοθεί το συγκεκριμένο επίδομα.
Ακολουθεί φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση:











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...