Τρίτη 21 Μαΐου 2019

Για ποιά πολιτική αλλαγή μιλάει ο κ. Μητσοτάκης;

Οι άνθρωποι εκεί στην Πειραιώς έχουν βαλθεί να μας τρελάνουν τελείως. Ο κ. Μητσοτάκης ζητάει πολιτική αλλαγή (!!!).
Ξεχνάει βέβαια ο κ. Μητσοτάκης ότι η πολιτική αλλαγή συνετελέσθη το Σεπτέμβριο του 2015. Γιατί τότε ο  Ελληνικός λαός έδωσε ξανά την εξουσία και την διακυβέρνηση της χώρας στον ΣΥΡΙΖΑ. Στο κόμμα που μας έβγαλε από τα μνημόνια, σταμάτησε την κατρακύλα της Ελληνικής οικονομίας, επαναφέροντας σταδιακά την χώρα στην κανονικότητα.
Το κόμμα που "έβαλε χέρι" στην διαπλοκή και σταμάτησε την μεγάλη
διασπάθιση του δημόσιου χρήματος και σε συνδυασμό με την χρηστή διαχείριση μπορεί και επιστρέφει σταδιακά εισοδήματα που έχασαν την διάρκεια των μνημονίων στους Έλληνες πολίτες.
Και το ερώτημα απλό. Για ποια αλλαγή μιλά ο κ. Μητσοτάκης; Τι ακριβώς δηλαδή θέλει να αλλάξει; Γιατί εάν κρίνουμε από τα λεγόμενα  και τις δηλώσεις τις δικές του και των διάφορων στελεχών του κόμματός του, το μόνο που τους ενδιαφέρει είναι η επανάκτηση της χαμένης εξουσίας και η  επαναφορά της χώρας στην προ ΣΥΡΙΖΑ κατάσταση.
Επειδή όμως δεν τρώμε όλοι κουτόχορτο, όπως νομίζουν μερικοί.
Επειδή δεν μας αρέσουν τα πισωγυρίσματα και η επαναφορά στο καθεστώς της διαπλοκής και των μνημονίων, οι Έλληνες πολίτες θα δώσουν την απάντηση που αρμόζει σ' αυτούς που χρεοκόπησαν την χώρα και το λαό της την Κυριακή των εκλογών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...