Τρίτη 30 Απριλίου 2019

Άσχημα νέα για το Samsung Galaxy Fold

Η εποχή των foldable smartphones δεν απέχει πολύ με εταιρείες, όπως η Samsung, να κάνουν την αρχή τους στο Mobile World Congress, όπου και είδαμε για πρώτη φορά το Galaxy Fold. Παρόλα αυτά η μεταβατική περίοδος σε μια νέα τεχνολογία είναι συνήθως λίγο απότομη και επιφυλάσσει αναπάντεχες εκπλήξεις.
Στην προκειμένη περίπτωση πολλοί από τους reviewers που είχαν την τύχη να πάρουν στα χέρια τους τη νέα ναυαρχίδα της Samsung, δεν άργησαν πολύ να βρεθούν αντιμέτωποι με τα πρώτα ελαττώματα της συσκευής.
Σε μόλις μερικά λεπτά εμφανίστηκαν αρκετά tweets που ανέφεραν
δυσλειτουργίες στην οθόνη του κινητού. Πολλά από τα προβλήματα φαίνεται να προέκυψαν από την αφαίρεση του προστατευτικού φιλμ, το οποίο σύμφωνα με τις -όχι και τόσο σαφείς- οδηγίες της Samsung δεν είναι σχεδιασμένο να αφαιρείται.
 Σύμφωνα με τις δηλώσεις των reviewers, το φιλμ ήταν παραπλανητικά εύκολο να αφαιρεθεί οπότε θεώρησαν λογικό να το αφαιρέσουν. Προβλήματα όμως εμφανίστηκαν και σε συσκευές που δεν αφαιρέθηκε το φιλμ, όπως στην περίπτωση του CNBC, όπου η οθόνη απλά σταμάτησε να λειτουργεί μετά από περίπου δύο μέρες χρήσης.
Η πιθανότητα να ήταν όλα τα review samples ελαττωματικά είναι ελάχιστη, αλλά το μόνο σίγουρο είναι ότι κανείς δεν θα ήθελε ένα κινητό που αγγίζει τα 2.000 δολάρια να χαλάσει σε μόλις δύο μέρες χρήσης. Η Samsung στην επίσημη ανακοίνωση της δήλωσε το εξής:
“Ένας περιορισμένος αριθμός πρώιμων δειγμάτων Galaxy Fold παραχωρήθηκαν στα μέσα ενημέρωσης για preview, αλλά έχουμε λάβει μερικές αναφορές για προβλήματα στην κύρια οθόνη, θα επιθεωρήσουμε επιμελώς αυτά τα μοντέλα αυτοπροσώπως για να προσδιορίσουμε την αιτία του θέματος. Κάποιοι reviewers ανέφεραν ότι έχουν αφαιρέσει το πάνω στρώμα της οθόνης προκαλώντας έτσι βλάβες σε αυτή.
Η κύρια οθόνη στο Galaxy Fold διαθέτει ένα προστατευτικό στρώμα, το οποίο είναι μέρος της δομής της οθόνης που έχει σχεδιαστεί για να προστατεύει την συσκευή από γρατζουνιές. Η αφαίρεση του προστατευτικού στρώματος μπορεί να προκαλέσει βλάβη. Θα διασφαλίσουμε ότι αυτές οι πληροφορίες θα παρέχονται σαφώς στους πελάτες μας."

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...