Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

ΙΤΕΑ: Φωτορεπορτάζ από την εκδήλωση του συλλόγου Μικρασιατών.

Εξαιρετική η Μουσική παράσταση που διοργάνωσε ο σύλλογος Μικρασιατών Ιτέας με θέμα την Μικρασιατική κληρονομιά "Η μουσική του Γιάννη Παπαϊωάννου". Η Μουσική ορχήστρα των Γ. Παπουτσή, Χ. Δασκαλόπουλου, Γ. Φαράντου, Γ. Σταμούλη και Κων/νας Γεωργαντά, η πολυφωνική χορωδία " Κέντρο πολιτισμού - Η Κίρρα", Το χορευτικό τμήμα του Μουσικοχορευτικού Συλλόγου "Το Χοροστάσι", οι αφηγητές και τα βίντεο ζωντάνεψαν στιγμές από την ζωή και το έργο του μεγάλου καλλιτέχνη Γιάννη Παπαϊωάννου.
Την ετήσια εκδήλωση του Συλλόγου Μικρασιατών Ιτέας τίμησαν με την παρουσία τους ο αντιδήμαρχος της ΔΕ Ιτέας Λ. Αναγνωστόπουλος, ο αντιδήμαρχος Άμφισσας Αρης Αγγελόπουλος, η εκπρόσωπος της Περιφέρειας Στερεάς Πέγκι Αραβαντινού, η πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών Ελλη Κοτσάνου-Ρομβοτσάνου, ο πρόεδρος του Λιμενικού Ταμείου Φωκίδας Ν. Καϊμάρας, η πρόεδρος της τοπικής κοινότητας Κίρρας Γ. Μαντά, ο πρόεδρος Τριταίας Παν. Τσακίρης και φυσικά πλήθος κόσμου που γέμισε ασφυκτικά την αίθουσα.
Συνδιοργανωτές της εκδήλωσης η Περιφέρεια Στερεάς και ο Δήμος Δελφών, με χορηγούς το Ασφαλιστικό Γραφείο Ιτέας και το Αρχέ-τυπο.
Θερμά συγχαρητήρια στην κα Κων/να Γεωργαντά που είχε την ευθύνη της παραγωγής και της σκηνοθεσίας και σε όλους γενικά τους συντελεστές της εξαιρετικής αυτής εκδήλωσης
Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση:



















 












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...