Κυριακή 25 Νοεμβρίου 2018

Στην Ιτέα η 14η Πανελλήνια συνάντηση Ομίλων Φουσκωτών με διέλευση του Ισθμού της Κορίνθου.

Μια εντελώς διαφορετική Πανελλήνια συνάντηση Φουσκωτών σκαφών ανέλαβε να οργανώσει ο ΟΦΣΕ για το 3ήμερο του Αγίου Πνεύματος από 15 έως 17 Ιουνίου 2019.
Μια Πανελλήνια συνάντηση που θα δώσει την ευκαιρία σε όλους τους κατόχους φουσκωτών σκαφών απ όλη την Ελλάδα, μέσω Ομίλων, να πραγματοποιήσουν τη φαντασμαγορική και μοναδική διέλευση του Ισθμού.
Πάνω από 150 φουσκωτά συντεταγμένα θα διέλθουν από την διώρυγα για να καταλήξουμε στην οργανωμένη μαρίνα της Ιτέας, όπου οι Υπεύθυνοι του Λιμενικού Ταμείου με τους τοπικούς φορείς και τους επαγγελματίες του χώρου, θα αναλάβουν την φιλοξενία. Από την Ιτιά θα επισκεφθούμε το γραφικό Γαλαξίδι , τους Δελφούς και όλη γενικά την όμορφη περιοχή.
Την πρόταση του ΟΦΣΕ, επικύρωσε σήμερα η Γενική συνέλευση εκπροσώπων ομίλων φουσκωτών από όλη την Ελλάδα, που πραγματοποιήθηκε από την ΕΟΜΟΦΣ στο εντευκτήριο της Λέσχης ΙΑΣΩΝ. Η επίσημη ανάληψη θα ανακοινωθεί μετά την τελική απόφαση του ΔΣ του ΟΦΣΕ στις 4 Δεκεμβρίου

Χωρίς ακόμα να έχουμε μπει στο καλοκαίρι, ας αφήσουμε τα όνειρά μας να ταξιδεύουν, καταγράφοντας μοναδικές εικόνες, σαν αυτή
Ραντεβού όλοι στην είσοδο του Ισθμού από την πλευρά του Σαρωνικού για να υψώσουμε τις σημαίες των ομίλων και να περάσουμε τον ισθμό, με τα ΜΜΕ και τα κανάλια Πανελλήνιας εμβέλειας να καταγράφουν τις μοναδικές αυτές εικόνες που θα κάνουν το γύρο όχι μόνο της Ελλάδας αλλά και του κόσμου.

Ο κ. Βανδώρος Χρ. εκ μέρους του Λιμενικού Ταμείου ευχαρίστησε τους ομίλους φουσκωτών σκαφών για την απόφαση τους, να γίνει η πανελλήνια συνάντηση στη ΜΑΡΙΝΑ ΤΗΣ ΙΤΕΑΣ 15 με 17 Ιουνίου και σημείωσε ότι:
"Αυτή την ώρα θυμάμαι τα λόγια του Προέδρου ΟΦΣΕ Σταύρου Στεφανή '...Το καλοκαίρι θα εγκαινιάσουμε την νέα λειτουργία της Μαρίνας...'
Σήμερα λοιπόν αυτό μπαίνει σε ρότα υλοποίησης.
Ευχαριστούμε το προεδρείο του ΟΦΣΕ, τα μέλη του, τα αντίστοιχα προεδρεία που πήραν αυτή την απόφαση.
Θα προσπαθήσουμε για την άρτια διοργάνωση.
Η ΙΤΕΑ, ΤΟ ΓΑΛΑΞΙΔΙ ΟΙ ΔΕΛΦΟΙ, Η ΑΜΦΙΣΣΑ και οι κοινωνικοί φορείς θα ανταποκριθούμε με τον καλλίτερο τρόπο".

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...