Τρίτη 23 Αυγούστου 2016

Το Κέντρο Υγείας Ιτέας είχε την "τιμητική" του στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR Αθηνών.

Στο Κεντρικό δελτίο ειδήσεων του STAR Αθηνών χθές Δευτέρα 22.8.2016, η ανκοργούμαν παρουσίασε ένα ρεπορτάζ σχετικό με την κατάσταση που επικρατεί στα Κέντρα Υγείας της χώρας και μας πληροφόρησε για την αντίδραση του κόσμου και την προσπάθειά του να μαζέψει χρήματα που θα βοηθήσουν στην λειτουργία τους ακόμη και με ...συναυλίες.
Και συνέχισε αναφέροντας τις ελλείψεις που υπάρχουν σε γιατρούς, εργαστήρια και αναλώσιμα, που σύμφωνα και με τα στοιχεία της ΠΟΕΔΗΝ 30 Δήμοι δεν έχουν εξειδικευμένο γιατρό, 140 Δήμοι δεν έχουν καρδιολόγο, 110 Δήμοι δεν έχουν Γυναικολόγο, 70 Δήμοι δεν έχουν Παιδίατρο, τα εργαστήρια δεν λειτουργούν.
Πολλές είναι και οι φορές που το ίδιο το προσωπικό κάνει εράνους μεταξύ τους και μαζεύουν μικροποσά για την αγορά αναλώσημων (γάζες, γάντια μιας χρήσης, χαρτί υγείας κλπ).
Ξεχωριστή αναφορά απο την δημοσιογράφο έγινε και για Κέντρα Υγείας τα οποία κλείνουν (!!! ναι καλά διαβάσατε κλείνουν) το μεσημέρι επειδή οι γιατροί τους καλύπτουν εφημερίες στα νοσοκομεία. Και σαν παράδειγμα ανέφερε το δικό μας, το Κέντρο Υγείας Ιτέας, το οποίο κλείνει στις 15.00 το μεσημέρι γιατί οι γιατροί του εφημερεύουν στο Γ.Ν. Άμφισσας.
Να υποθέσω ότι θα πρέπει τώρα όλοι εμείς να νιώθουμε ...."κάπως" που μας έκανε την "τιμή" να μας αναφέρει το STAR;;;;

Για όποιον θέλει να ακούσει το συγκεκριμένο ρεπορτάζ απο το δελτίο ειδήσεων της 22/8/2016 η διεύθυνση είναι:
http://www.star.gr/tv/en/Pages/News.aspx?artId=9

(Από το 31',50''-34' λεπτό).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...