Τετάρτη 6 Απριλίου 2016

O αντιπρόεδρος της αξιωματικής αντιπολίτευσης υμνεί τον φοροφυγά Παπασταύρου.

Για να μην ξεχνάμε, ότι πριν γίνουν γνωστά τα ονόματα της λίστας Λαγκάρντ, o Σαμαράς έστελνε τον Παπασταύρου (βλέπε ΕΔΩ, ΕΔΩ) να διαπραγματευθεί με τους Ελβετούς για την φορολόγηση των καταθέσεων Ελλήνων στην Ελβετία! Φυσικά απέτυχε… να φορολογήσει τον ...εαυτό του. Οπως φυσικά απέτυχε και στην «διαπραγμάτευση» με την Λαγκάρντ.
Στην συνέχεια παρακολουθούμε το όνομα Παπασταύρου να "φυτρώνει" σαν μανιτάρι σε κάθε λίστα και offshore που βλέπει το φως της δημοσιότητας. Και αντί αυτοί που είχαν εθνικούς διαπραγματευτές με την λατρεμένη τους τρόικα, Παπασταύρους, Λαζαρίδηδες και Πρωτόπαππες. Αυτοί (ΝΔ-ΠΑΣΟΚ) που έφαγαν σε τοκοχρεολύσια 1.2 τρισ €, 78 δισ πακέτα ευρώπης, 83δισ σε εξοπλιστικά και άφησαν και 270 εκατ € χρεη στα κόμματα τους και εκατοντάδες εκατομμύρια € σε καταπτώσεις εγγυήσεων σε αλεπουδοδάνεια… μεγάρου, οδδιε, εισηγμένων, ΟΣΕ κλπ.
Αυτοί που άφησαν 280δισ € ΝΕΟ χρέος, 58,5δισ € μετρα, 62,4δισ € απώλεια ΑΕΠ, 63δισ € κόκκινα δάνεια, 8,5δισ € απώλειες ασφαλιστικών εισφορών λόγω 800.000 νέων ανέργων, 37,7δισ € ζημιες τραπεζων PSI, 12.5δισ € ζημιες ασφαλιστικών ταμείων PSI, 30,2δισ απώλεια αξίας μετοχών ΤΧΣ σε τράπεζες.
Αντί να κάνουν "τουμπεκί", εξακολουθούν να ασκούν αντιπολίτευση, να κάνουν κριτική ψυχιατρείου και να υμνούν τον Παπασταύρου. Ακούστε τον Άδωνι να πλέκει το εγκώμιο Παπασταύρου και να μας προτρέπει να δώσουμε και το όνομά του σε κάποιο δρόμο τιμής ένεκεν.
Αλλά δεν φταίνε αυτοί ...οι μαλάκες που ψηφίζουν τέτοια νούμερα φταίνε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...