Σάββατο 30 Απριλίου 2016

EXOYN "ΞΕΦΥΓΕΙ" ΤΕΛΕΙΩΣ

Η ΝΔ δια στόματος του υπεύθυνου Τομεάρχη Υγείας, βουλευτή Λάρισας Χ. Κέλλα, σχετικά με τις εξελίξεις στο ΚΕΕΛΠΝΟ, έκανε την ακόλουθη δήλωση:
«Ο κ. Πολάκης καρατόμησε τον Πρόεδρο του ΚΕΕΛΠΝΟ ‘’ διότι δεν συνεμορφώθη προς τας υποδείξεις’’.
Την ίδια ώρα, ο αρμόδιος υπουργός κ. Ξανθός, παρακολουθεί αμέτοχος και σιωπά.
Ο πρωθυπουργός κ. Τσίπρας άβουλος απλά προεδρεύει. Οι πολίτες τραβούν το δικό τους Γολγοθά, αναζητώντας μάταια δωμάτια νοσηλείας σε Μ.Ε.Θ. Μήπως, τελικά, μετά από όλα αυτά, ο Αριστερός ‘’Δημοκράτης’’ υπουργός αναπληρωτής επιδιώκει τη μετατροπή του ΚΕΕΛΠΝΟ σε Μ.Κ.Ο.;
Η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ είναι ανίκανη και επικίνδυνη και στο χώρο της Υγείας».
Σε απλά Ελληνικά, επειδή ο Πολάκης αντικατέστησε τον Γιαννόπουλο διαλύθηκε η Υγεία και δεν υπάρχουν γιατροί, νοσηλευτικό προσωπικό, κρεβάτια στις ΜΕΘ και πάει λέγοντας.
Προφανώς αυτός ο κύριος ξεχνά τι ακριβώς έκανε το κόμμα του τα προηγούμενα 5 χρόνια, μαζί με το Πασοκ, με τους διάφορους υπουργάρες τύπου Λοβέρδου, Βορίδη και Γεωργιάδη, που τοποθετούσαν στον πολύπαθο χώρο της Υγείας για να μην αναφέρω τις τελευταίες δεκαετίες τα "πάρτι" που γίνονταν με τα ιατρικά λόμπι, τις φαρμακευτικές και λοιπές συμμορίες... πάλι απ' τους ίδιους. Κατά τα άλλα ο ΣΥΡΙΖΑ είναι επικίνδυνος και στο χώρο αυτό.
Οχι τίποτε άλλο αλλά για να μην νομίζουν ότι έχουμε μνήμη χρυσόψαρου ή ότι τρώμε κουτόχορτο.
Άντε χρονιάρες μέρες...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...