Κυριακή 22 Νοεμβρίου 2015

Eμπόλεμη ζώνη η Λεωφόρος για το ντέρμπι που δεν έγινε ποτέ (ΦΩΤΟ)

Έξι χρόνια τώρα μας έχουν π#δ#ξ# κυριολεκτικά με τα μνημόνια και ο ελληνάρας ατάραχος στον καναπέ του απολαμβάνει τον φραπέ του, παρακολουθεί τον ΣΚΑΙ και το ΜΕΓΑ για την ενημέρωσή του.
Βρίζει και καταριέται την εκάστοτε κυβέρνηση για την μιζέρια του, την οποία ο ίδιος βοήθησε να εκλεγεί, αλλά αρνήτε να κουνηθεί από τον καναπέ του για να παει να διαμαρτυρηθεί που έχασε την δουλειά του, το μισθό ή την σύνταξή του.
Αλλά μέχρι εκεί...

Μην διανοηθεί κανείς και του πειράξει την ομαδάρα εκεί γίνεται θηρίο.
Δηλαδή ο ελληνάρας θεωρεί παράλογο να διαμαρτύρεσαι επειδή είσαι άνεργος ή φτωχός και λογικό να διαμαρτύρεσαι επειδή δεν κερδίζει η ομαδάρα.
Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτό που συνέβη χθές στο γήπεδο της Λεωφόρου Αλεξάνδρας.
Εκεί που ο κόσμος είχε ηρεμήσει και περίμενε να ξεκινήσει το παιχνίδι, η πληροφορία ότι το ντέρμπι των «αιωνίων» πάει προς αναβολή προκάλεσε αναβρασμό στις εξέδρες και με το που ακούστηκε από τα μεγάφωνα ότι μετά από απόφαση των διαιτητών το παιχνίδι δεν θα διεξαχθεί, το πράγμα ξέφυγε.
Οι οργανωμένοι έσπασαν τις πόρτες και μπούκαραν στον αγωνιστικό χώρο.
Με ποιο δικαίωμα ρε "πούστηδες" κόβεται το ντέρμπι εμάς μας ρωτήσατε; Παιδιά πάνω τους.
Μπούκαραν και τα ΜΑΤ και έγινε ο κακός χαμός... πάλι.
Δακρυγόνα, βόμβες κρότου-λάμψης, αντικείμενα, αλυσίδες και κάθε λογής αντικείμενα που ξηλώθηκαν από το γήπεδο και παντού επικρατούσε πανικός.
Όταν ο πολύς ο κόσμος έφυγε τα επεισόδια συνεχίστηκαν και εκτός γηπέδου.
Αποτέλεσμα και ο αγώνας δεν έγινε και το γήπεδο καταστράφηκε και η ομάδα θα τημωρηθεί και σίγουρα θα χάσει και βαθμούς και χρήματα ...αλλά οι οργανωμένοι έκαναν το "χρέος" τους και έβγαλαν και το άχτι τους εναντίον της κυβέρνησης και των μνημονίων. Τώρα μπορούν να ξαναγυρίσουν ήσυχοι στον ...φραπέ τους και στην ΤVούλα τους.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...