Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου 2015

ΕΠΑΝΕΚΛΟΓΗ ΚΩΣΤΟΠΑΝΑΓΙΩΤΟΥ ΣΤΗ ΜΟΝΟΕΔΡΙΚΗ ΤΗΣ ΦΩΚΙΔΑΣ

Επιτυχημένη αποδεικνύεται για δεύτερη συνεχόμενη εκλογική αναμέτρηση,  η  επιλογή του κ, Ηλία Κωστοπαναγιώτου, ως επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Φωκίδα.
Ψηφοδέλτιο που με την δυναμική συμμετοχή και των δυο νέων προσώπων,  της κ. Κατερίνας Στεφοπούλου και του κ. Γιάννη Παναγώπουλου κατάφεραν και έδωσαν την πρωτιά στο ΣΥΡΙΖΑ και την έδρα στον γιατρό.
Με ελαφρώς μειωμένα ποσοστά από τις εκλογές του Ιανουαρίου (8.887/34,77%), ο ΣΥΡΙΖΑ στη Φωκίδα κατάφερε να συγκεντρώσει 7790 ψήφους, ποσοστό 32,98%, από τους 24.212 (54,86%) πολίτες που έλαβαν μέρος στην εκλογική διαδικασία.
Όλο το διάστημα της προεκλογικής εκστρατείας, ο κ. Κωστοπαναγιώτου,
άνθρωπος χαμηλών τόνων, προσπάθησε και κατόρθωσε, όπως δείχνει και το αποτέλεσμα, να περάσει τις θέσεις του και το μήνυμα του ΣΥΡΙΖΑ, "να κερδίσουμε το ΑΥΡΙΟ, να τελειώσουμε -μια και καλή-με το ΠΑΛΙΟ και ΔΙΕΦΘΑΡΜΕΝΟ". Χωρίς να ασχοληθεί καθόλου με τους αντιπάλους του, χωρίς υβριστικά συνθήματα ή δηλώσεις, χωρίς κατηγορίες ή κόντρες σε προσωπικό επίπεδο, δίδαξε πραγματικά πολιτικό ήθος και πως η πολιτική αντιπαράθεση πρέπει να παραμένει σε επίπεδο επιχειρημάτων και όχι κοκορομαχιών και προσωπικών αιχμών, σε αντίθεση με κάποιους άλλους.
Συμπέρασμα: Θα πρέπει να γίνει  μάθημα σε κάποιους, ότι οι προσωπικές επιθέσεις, οι απειλές και τα ψέματα, ενίοτε φέρνουν το αντίθετο από το προσδοκώμενο αποτέλεσμα.
Για την ιστορία ο ΣΥΡΙΖΑ επικράτησε στα Γρεβενά, περιφέρεια που είχε η ΝΔ τον Ιανουάριο, στη Ζάκυνθο, στην Κεφαλληνία, στη Σάμο και στη Φωκίδα. Η ΝΔ πήρε από τον ΣΥΡΙΖΑ την Ευρυτανία και τη Λευκάδα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...