Τετάρτη 2 Σεπτεμβρίου 2015

Μεϊμαράκης ο συσπειρωτής.

by petrosdiver

Φαίνεται ότι εκτός από "άντρας" και τσαμπουκάς με βαριά τα μέζεα ο Βαγγέλας φέρει πλέον και τον τίτλο του "συσπειρωτή" (όπως ο Μωχάμεντ ο κατακτητής). Και αυτό λόγο της εκστρατείας συνένωσης δυνάμεων που έχει ξεκινήσει ο Βαγγέλας από το ένα άκρο του πολιτικού τόξου μέχρι το άλλο και ότι ήθελε προκύψει.
Φυσικά με την ευγενική χορηγία δημοσκοπικών εταιρειών και τσοντοκάναλων μέχρι και να προηγείται τον είδαμε τον "Μεγάλο", γεγονός που έδωσε ανήποτη χαρά στην Συγγρού. Βέβαια είναι γνωστό ότι οι έντονες και απότομες συγκινήσεις βλάπτουν σοβαρά την υγεία, ακόμη και οι γιατροί συννιστούν προσοχή.
Και αυτό το λέω διότι μετά τις γνωστές "αξιόπιστες δημοσκοπήσεις" που θέλουν την ΝΔουλα πρώτο κόμμα (!!!), φαίνεται να τα έχουν ψιλοχαμένα εκεί στη Συγγρού.
Πως αλλιώς να εξηγήσεις το γεγονός ότι ξεκίνησαν την προεκλογική τους εκστρατεία με "κτιριακό μνημόσυνο" στη Ρηγίλλης και τώρα σκέφτονται σοβαρά κάνουν το εικόνισμα του Θόδωρου του Πάγκαλου για την στήριξη που παρέχει στον νέο και χαρισματικό αρχηγό τους. Ο Θόδωρος που πέρασε όλους τους υπόλοιπους γεννεές 14ες πλην Μεϊμαράκη, τον οποίο θεωρεί, άκουσον-άκουσον την καλύτερη επιλογή: "μπορούμε να σώσουμε την Ελλάδα ή δεν μπορούμε; Βρες μου άλλον καλύτερο από τον Μεϊμαράκη… "είπε μεταξύ άλλων ο Θόδωρος.
Σε ένδειξη πάντως της μεγάλης τους ευγνωμοσύνης ο Βαγγέλας και η ΝΔουλα το πάνε ακόμα πιο μακριά και σκοπεύουν να βάλουν στα ψηφοδέλτια τους την Αννούλα την Διαμαντοπούλου και την Μιλένα Αποστολάκη.
Οι πληροφορίες λένε ότι έχουν γίνει προχωρημένες συζητήσεις με την Μ. Αποστολάκη προκειμένου να ενταχθεί στις λίστες της ΝΔ, ενώ η Αννούλα το παίζει ακόμη "δύσκολη". Μάλλον θα θέλει το κάτι τις παραπάνω η παλλαι ποτέ "σοσιαλήστρια".
Άντε λοιπόν τώρα "βουρ" να πάμε να τους ξανα-ψηφίσουμε μπας και μας ξανα-σώσουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...