Σάββατο 15 Αυγούστου 2015

Αλ. Μητρόπουλος: Ούτε η Θάτσερ δεν είχε εφαρμόσει τέτοιο πρόγραμμα.

by petrosdiver
Όταν είσαι ΠΑΣΟΚΟΣ όσες κόκκινες προβιές και να φορέσεις ΠΑΣΟΚΟΣ θα παραμείνεις.
"Ξαναχτύπησε" λοιπόν ο τρίτος πόλος εντός του ΣΥΡΙΖΑ κ. Αλέξης Μητρόπουλος, μιλώντας που αλλού μα ...στον ΣΚΑΪ φυσικά!!!
Ο αντιπρόεδρος της Βουλής χαρακτήρισε ανόητες τις εισηγήσεις για εκλογές και «δεν συμφωνεί ότι θα ανοίξουν τα φτερά της κυβέρνησης με εκλογές για να διαχειριστεί αυτό το όλεθρο τρίτο μνημόνιο», όπως ακραία νεοφιλελεύθερο χαρακτήρισε και το τρίτο μνημόνιο, με μέτρα τόσο σκληρά που δεν συγκρίνονται ούτε με αυτά που είχε εφαρμόσει η Μάργκαρετ Θάτσερ όταν έχασε την εξουσία στην Αγγλία το 1988.
Εκτίμησε ότι οι εταίροι εξαρχής δεν ήθελαν να ρίξουν τον Αλέξη Τσίπρα, απλά ήθελαν να καταστήσουν σε όλους σαφές «ότι η αριστερή Ελληνική κυβέρνηση θα βεβαιώσει ότι δεν υπάρχει εναλλακτικός δρόμος άλλος από τη δική τους λιτότητα» και ότι ο Πρωθυπουργός δεν έχει άλλη επιλογή από το να φύγει μπροστά με συμμαχίες «ώστε να εφαρμόσει αυτό που ψήφισε, δηλαδή το τρίτο μνημόνιο».
Δεν παρέλειψε δε να αφήσει αιχμές και για τον ίδιο τον Πρωθυπουργό δηλώνοντας με νόημα ότι: «Θεωρητικά όταν ψηφίζεις μνημόνιο κατατάσσεσαι στους μνημονιακούς, άλλο τι αισθάνεσαι».
Κατά τα άλλα όλοι ...στηρίζουν τον Αλέξη Τσίπρα!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...