Παρασκευή 21 Αυγούστου 2015

Ο πολύς Βαγγέλας της ΝΔ ξαναχτυπά με "δημιουργικές ασάφιες και οι ασαφείς κατηγορίες".

by petrosdiver
Ο προσωρινός πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Είναι ο γνωστός Βαγγέλας ο "τσαμπουκάς", ο "βωμολόχος" ο "ντε και καλά" με το ειρωνικό υφάκι και ο μόνος από τους 300 που διαθέτει "αρσενικά όργανα αναπαραγωγής" βαριά τόσο που να μην δέχεται "δεινόσαυρο στο σπαθί του" (από το δεν δέχομαι μύγα στο σπαθί μου).
Βέβαια όλα αυτά, από ότι μας έχει δείξει η ιστορία εξαντλούνται στα λόγια, άντε και στο σκίσιμο κανενός καλσόν. Αλλά πάμε στο δια ταύτα.
Κατά την συνέντευξη Τύπου που έδωσε αμέσως μετά το χθεσινοβραδινό διάγγελμα του Πρωθυπουργού και μέσα σε ένα κρεσέντο λαϊκισμού ( είναι η δεύτερη φύση του άλλωστε), ο πρόσφατα νεκραναστημένος πολιτικά Βαγγέλας ανέφερε ότι «Η ΝΔ δεν αιφνιδιάστηκε από αυτήν την απόφαση, αλλά είναι πανέτοιμη για τις εκλογές».
Ξεχνώντας το πόσες φορές με απανωτές δηλώσεις έχουν προσπαθήσει και αυτός και όλοι οι υπόλοιποι το τελευταίο διάστημα να αποτρέψουν ένα τέτοιο ενδεχόμενο, φοβούμενοι το προφανές.
Στην συνέχεια απαντώντας σε σχετική ερώτηση είπε πως θα προσπαθήσει να αξιοποιήσει τη διερευνητική εντολή που θα του δοθεί, για να βρεθεί λύση από την παρούσα Βουλή.
Δεν παρέλειψε να αναφέρει και μάλιστα το τόνισε αρκετές φορές, ότι σκοπεύει να επικοινωνήσει πρώτα με τον Παναγιώτη Λαφαζάνη και θα ακολουθήσουν συναντήσεις με τον "Ποτάμι" και την "Φω-φάρα" χωρίς ωστόσο να αποκλείσει το ενδεχόμενο να συναντηθεί ακόμα και με τον αρχηγό της "τρομοκρατικής οργάνωσης του κυνοβουλίου" Νίκο Μιχαλολιάκο.
Μέσα σε ένα παραλήρημα λαϊκισμού που ακολούθησε, ο Βαγγέλας αποκάλεσε τον πρωθυπουργό "ψευτάκο", δραπέτη, αντιδημοκράτη, αλαζόνα"φασίστα" και «παλικαράκι»
που έχει μετατρέψει την Ελλάδα σε «μπανανία».
Με δόση ειρωνείας προέτρεψε τον Πρωθυπουργό να μην πηγαίνει πλέον στο Μαξίμου, αλλά στην ...Κουμουνδούρου για να μην πάει εκεί ο ...κ. Λαφαζάνης.
Δεν παρέλειψε ακόμη η προεδράρα της ΝΔ να μας φανερώσει-εκφράσει και τους μύχιους πόθους του, βλέπωντας να υπάρχει το ενδεχόμενο το κόμμα του να είναι πρώτο στις εκλογές (εδώ γελάς μέχρι δακρύων).
Χαρακτηριστική η αναφορά του όταν είπε ότι: «Το φάντασμα του Λαφαζάνη πλανάται μέσα του κι εγώ τον καλώ από τώρα να μας πει σε περίπτωση που είμαστε πρώτοι στις εκλογές...»
Και αφού "ξέσκισε" (έτσι νομίζει) με τα λεγόμενά του τον Πρωθυπουργό καθιστώντας τον παντελώς ανίκανο, όταν ρωτήθηκε αν σε περίπτωση νίκης του ΣΥΡΙΖΑ η ΝΔ θα συμπορευτεί μαζί του απάντησε ..."θα δούμε" ( άμα το έχεις... το έχεις) και κατέληξε λέγοντας πως ο κ. Τσίπρας εξυπηρετεί συγκεκριμένα συμφέροντα και θα απολογηθεί για το ποιοι τον έβαλαν να τα κάνει αυτά... αφήνοτας έτσι να αιωρούνται "δημιουργικές ασάφιες και οι ασαφείς κατηγορίες".
Βαγγέλας και ξερό ψωμί λέμε...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...