Κυριακή 2 Αυγούστου 2015

Συνεχίζεται ο εκπολιτισμός της ΕΕ. Νόμιμη και στην Γερμανία η αιμομιξία!

by petrosdiver.
Και αφού ακούσαμε για την νομιμοποίηση της παιδοφιλίας, της κτηνοβασίας, της υιοθεσίας παιδιών από τον κάθε διεστραμμένο και πολλών άλλων τέτοιων αγαθών πολιτιστικών επιτευγμάτων στην ΕΕ, έρχεται τώρα να συμπληρώσει τον πολιτισμικό αυτό οργασμό που συντελείται ειδικά τα τελευταία χρόνια στην Γηραιά Ήπειρο, η πρόταση της Γερμανικής επιτροπής δεοντολογίας για την νομιμοποίηση της αιμομιξίας μεταξύ αδελφών στη Γερμανία.

Ναι καλά διαβάσατε, να γίνει νόμιμη η αιμομιξία.
Και αυτό γιατί τα διάφορα φασιστοειδή τύπου ΜΕΡΚΟΣΌϊΜΠΛΕ που κυβερνούν, θεωρούν ότι η υφιστάμενη νομοθεσία που απαγορεύει την αιμομιξία, είναι απαράδεκτη και αποτελεί ...άκουσον άκουσον ...προσβολή του δικαιώματος της σεξουαλικής αυτοδιάθεσης (!!!). Δικαίωμα, που όπως ισχυρίζονται, υπερισχύει έναντι της έννοιας της προστασίας της οικογένειας.
Το αναφέρει σε δημοσίευμά της και η εφημερίδα "Telegraph" η οποία χαρακτηριστικά σημειώνει:
«Το θεμελιώδες δικαίωμα των ενήλικων αδερφών για σεξουαλική αυτοδιάθεση πρέπει να ληφθεί περισσότερο υπόψη από την αφηρημένη ιδέα της προστασίας της οικογένειας» αναφέρει χαρακτηριστικά το Γερμανικό Συμβούλιο Δεοντολογίας.
Σημασία πάντως έχει το γεγονός ότι στη Γερμανία η αιμομιξία έχει νομιμοποιηθεί αφού θεωρείται πλέον δικαίωμα. Και όταν κάτι ξεκινά μέσα στην ΕΕ τείνει να αποτελέσει εν ευθέτω χρόνο και κοινοτική οδηγία για τα κράτη μέλη.Μένει δηλ. να δούμε το πότε θα μας σταλεί η σχετική οδηγία, αφού ήδη έχει ξεκινήσει μία εκστρατεία σε ολόκληρη την Ευρώπη "υπέρ της ομαλοποίησης της αιμομιξίας και της νομιμοποίησής της"!!! (sic)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...