Τρίτη 30 Ιουνίου 2015

ΓΙΑΤΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΩ ΚΑΙ ΨΗΦΙΖΩ << ΟΧ Ι >>

Γράφει ο Πέτρος Βέργος.
Ομολογώ ότι παρά την σοβαρότητα των στιγμών, αυτή ήταν η ευκολότερη πολιτική απόφαση που πήρα ποτέ και δεν καταλαβαίνω γιατί επικρατεί τόση ένταση.
Παρακολουθώ τον πανικό που γίνεται, ειδικά στα ΜΜΕ, όπου όλοι προσπαθούν να πείσουν όλους για το τι θα πρέπει να ψηφίσουν,  όχι πάντα με τον ενδεδειγμένο τρόπο. Επιχειρήματα ένθεν κακείθεν, ενίοτε με σκληρές έως υβριστικές εκφράσεις, με εκβιαστικά έως και ψεύτικα διλήμματα.
Οι μεν που "δεν καταλαβαίνουν" και κάνουν λάθος και επομένως θα πρέπει να πειστούν και να ψηφίσουν ότι προτείνουν οι δε και τούμπαλιν.
Ο λόγος φυσικά για το Δημοψήφισμα της Κυριακής 5/7/2015.
Τα πράγματα για μένα είναι απλά.

Ζούμε τα αποτελέσματα μιας μακροχρόνιας διακυβέρνησης από τις πολιτικές ηγεσίες ΠΑΣΟΚ+ΝΔ, οι οποίες κυβέρνησαν αυτόν τον τόπο εναλλάξ τα τελευταία 40 χρόνια.
Εκ του αποτελέσματος προκύπτει ότι οι ηγεσίες αυτές, δούλεψαν για την εξυπηρέτηση συγκεκριμένων συμφερόντων, μιζόθηκαν, "έφαγαν", "τάϊσαν", κατασπατάλησαν και τελικά διέλυσαν την Ελληνική οικονομία. 
Μας έβαλαν χωρίς να μας ρωτήσουν στην ζώνη του Ευρώ, μας έχωσαν και πάλι χωρίς να μας ρωτήσουν στα μνημόνια, μας φόρτωσαν και τα χρέη των ιδιωτικών τραπεζών και τώρα έχουμε και το ευρω-ιερατείο να μας στέλνει τελεσίγραφα και να μας απειλή με το game over.
Σήμερα βλέπουμε τους Σαμαρά, Βενιζέλο, Σημίτη, Παπανδρέου, Ντόρα, Κυριάκο, Άδωνη, Βορίδη, Ποτάμιδες και όλους αυτούς που ξέσκισαν τη χώρα και την οδήγησαν στην χρεοκοπία, σε αγαστή συνεργασία με τους Μπόμπολα, Λάτση, Βαρδινογιάννη, Αλαφούζο και οι λοιπούς ολιγάρχες, να κινούνται στο ίδιο μήκος κύματος με τους Πρετεντέρη, Μπάμπη, Όλγα, Τσίμα, και τις λοιπές ανεξάρτητες πένες της δημοσιογραφίας, που δίνουν τον υπερπάντων αγώνα για να ψηφίσουμε ΝΑΙ την Κυριακή. 
Όλοι αυτοί εξυπηρετούν τα συμφέροντά τους και ψηφίζουν ΝΑΙ.
Εάν τώρα εσύ νομίζεις ότι έχεις τα ίδια συμφέροντα με αυτούς που προανέφερα δεν έχεις παρά να ψηφίσεις το ίδιο...
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ "ΟΧΙ".






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...