Πέμπτη 4 Ιουνίου 2015

Σταύρος Θεοδωράκης: "Εάν ο Τσίπρας αποτύχει θα είμαστε έτοιμοι..."

https://blogger.googleusercontent.com/img/b/R29vZ2xl/AVvXsEiay_ukdOzvSAwyrx3_EAmtvoWEoZlUuWrwO2LDEb_4CwKaA1B7PdDiKVGtxy7mmfHCrkWzrNYF_7_ClTk9CzFnLG9x_bO7vVGhi8rjN-6e0V2a124k-Iv8nEXjVeUn2b4f-y2BbdlYTKQ7/s320/images.jpg
by petrosdiver.
Καλό είναι να ξεκινά η μέρα με κάτι ελαφρύ και αστείο. Για τον λόγο αυτό αποφάσισα να ξεκινήσω με κάτι που θυμίζει αν μη τι άλλο ανέκδοτο.
Πρόκειται για δηλώσεις, σαν κι αυτές που συνηθίζει να κάνει, γιατί το άτομο νομίζει ότι είναι πολιτικός και βέβαια χωρίς να του το ζητήσει κανείς. Δηλώσεις που είναι για γέλια και για κλάματα.
Το υποπροϊόν του Μπόμπολα και επικεφαλής του Ποταμιού έδωσε συνέντευξη στη γερμανική
«Frankfurter Allgemeine Zeitung» και τόνισε μεταξύ άλλων ότι το κόμμα του είναι έτοιμοι όταν αποτύχει η κυβέρνηση Τσίπρα στην διαπραγμάτευση.
Πρόσθεσε δε πως «το τελευταίο διάστημα, οι Έλληνες πολιτικοί πειραματίζονται με το πώς θα είναι να πέφτει κανείς σε γκρεμό» και ξεκαθάρισε για πολλοστή φορά ότι το Ποτάμι «θα βοηθήσει αν ο ΣΥΡΙΖΑ προτείνει κάτι καλό για τη χώρα, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα δεχόταν να γίνει μέρος αυτής της κυβέρνησης συνασπισμού».
Τέλος ο Ποτάμης τόνισε ότι «εάν ο Τσίπρας αποτύχει, είμαστε έτοιμοι. Έχουμε ομάδα διαπραγμάτευσης που αποτελείται από σημαντικούς ανθρώπους σε Ελλάδα και εξωτερικό. Θα τα καταφέρουμε!».
χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα..................................ΚΑΛΌ εεεεεεεεεεεε !!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...