Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

ΔΗΜΟΣ ΔΕΛΦΩΝ: ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΦΟΡΕΩΝ ΓΙΑ ΤΗ ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΗ ΕΠΕΝΔΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ENTERPRISE GREECE


Χθες το βράδυ στο Κυριακοπούλειο της Ιτέας, πραγματοποιήθηκε διευρυμένη σύσκεψη φορέων με αντικείμενο την ωρίμανση της σχεδιαζόμενης στρατηγικής τουριστικής επένδυσης, που έχει ενστερνιστεί, την χρηματοδοτεί και την ωριμάζει μελετητικά ο επίσημος Οργανισμός Επενδύσεων του ελληνικού κράτους, το Enterprise Greece.
Παρών και ο Πρόεδρος του Οργανισμού, κ. Γρηγόριος Στεργιούλης.
Πρόκειται για αξιοποίηση της ακίνητης περιουσίας του Δήμου μας και δευτερευόντως αξιοποίηση δημόσιας περιουσίας, στις θέσεις «Πλαγιά» Σερνικακίου, «Αρμύρες» Κίρρας και στους «Γαλλικούς Μόλους» της Ιτέας, με στόχο να κατασκευαστούν υπερσύγχρονες ξενοδοχειακές μονάδες, ένα πλήρες συνεδριακό κέντρο, ένα πολυτελές παραθεριστικό χωριό, ένα κέντρο ευεξίας και άλλες παρόμοιες εγκαταστάσεις.
Μετά από 4 χρόνια μεγάλης προσπάθειας από μέρους μας, το σχέδιο θεωρείται ως ένα από τα πιο ώριμα πανελληνίως και μέσα στους επόμενους μήνες οδεύει για τη Διυπουργική Επιτροπή Στρατηγικών Επενδύσεων.
Η εκτίμηση των στελεχών του Enterprise Greece είναι ότι θα υπάρξει σοβαρό διεθνές επενδυτικό ενδιαφέρον (και γι’ αυτό άλλωστε πληρώνουν οι ίδιοι τις μελέτες και υποστηρίζουν τόσο αποφασιστικά το εγχείρημα).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...