Σάββατο 16 Φεβρουαρίου 2019

Η ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΙΤΕΑΣ (Φωτος)

Σε μια όμορφη εκδήλωση στο Κυριακοπούλειο Πολιτιστικό Κέντρο Ιτέας πραγματοποιήθηκε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας. Η Πρόεδρος του ΔΣ κα Αναγνωστάκου - Παυλοστάθη Σοφίαστην ομιλία της ευχαρίστησε εκ μέρος του συλλόγου όλους όσους παρευρέθησαν στην εκδήλωση. Έκανε μία λεπτομερή ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, συνοδευόμενη από τη βράβευση των κορυφαίων του σωματείου για την αθλητική περίοδο 2017-18.Ακολουθεί φωτογραφικό υλικό από την εκδήλωση και ολόκληρη η ομιλία της κας Αναγνωστάκου.



















ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΚΟΠΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ ΝΑΥΤΙΚΟΥ ΟΜΙΛΟΥ ΙΤΕΑΣ

Το ΔΣ του ΝΟΙ ευχαριστεί όλους όσους παρευρέθησαν στην κοπή της βασιλόπιτας του σωματείου μας, μία εκδήλωση κατά την οποία μας δόθηκε η ευκαιρία να κάνουμε την ανασκόπηση της χρονιάς που πέρασε, κυρίως αθλητικά, η οποία συνοδεύτηκε από τη βράβευση των κορυφαίων του
σωματείου μας, την αθλητική περίοδο 2017-18.
Πέρα από την πορεία των αθλητών και αθλητριών μας στα αθλήματα του υγρού στίβου, μεγάλη ικανοποίηση για εμάς αποτελούν και οι επιτυχίες στην υπόλοιπη ζωή τους.
Την περασμένη χρονιά, 4 αθλήτριες του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας εισήχθησαν, μέσω των πανελληνίων εξετάσεων σε σχολές ανώτερες και ανώτατες.
Συγκεκριμένα: Η Ναταλία η Τσαμτσούρη, στο τμήμα Διοικητικής Επιστήμης και Τεχνολογίας του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών, η Βασιλίνα η Φούρλα στο τμήμα Οικονομικής και Περιφερειακής Ανάπτυξης του Παντείου Πανεπιστημίου, η Χρυσαφούλα η Κούκου στο τμήμα Νοσηλευτικής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος και η Έφη η Καρπίδα στο τμήμα Οικονομικής και Διοίκησης Τουρισμού του Πανεπιστημίου Αιγαίου.
Τους ευχόμαστε καλές σπουδές και καλή σταδιοδρομία σε οτιδήποτε και εάν επιλέξουν να κάνουν στη ζωή τους.
Επίσης, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στους αθλητές και αθλήτριες, που φέτος δίνουν τη δική τους μάχη για την εισαγωγή σε αντίστοιχα εκπαιδευτικά ιδρύματα. Καλό υπόλοιπο προετοιμασίας και καλή επιτυχία στους: Αλεξία Γλυμή, Δημήτρη Κούκο, Ιωάννα Μπαλή, Ιωάννα Φαρέα, Ιωάννη Κωτίνα, Κατερίνα Καράμαλη, Μαίρη Τσατσαρώνη, Ξένια Γάτου και Πέννυ Σούφρα.
Το 2018 ήταν μία χρονιά, κατά την οποία δύο άνθρωποι, που ανήκαν στην οικογένεια του σωματείου μας, έφυγαν από κοντά μας. Η Άλτα η Παπανδρέου και ο Νίκος ο Λακαφώσης.
Ο κος Νίκος υπήρξε έφορος κολύμβησης τη θητεία 2003-2005, χρονιές κατά τις οποίες σημειώθηκαν μεγάλες επιτυχίες στην κολύμβηση, με πληθώρα αθλητών και αθλητριών, συμμετοχές σε αγώνες και πανελλήνια πρωταθλήματα. Στο γραφείο του ΝΟΙ, ακόμη και σήμερα, υπάρχει η φωτογραφία του, αφιερωμένη από τους γονείς με τον τίτλο: "έφορος των επιτυχιών". Συνέχισε ως μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου από το 2005 έως το 2007 και ολοκλήρωσε τη θητεία του στον ΝΟΙ, ως Γενικός Γραμματέας από το 2007 έως το 2009. Πατέρας όλων των κολυμβητών και των κολυμβητριών, φυσικά και όχι μόνο των παιδιών του, μας άφησε πολύ νωρίς, αλλά το στίγμα του στο σωματείο μας παραμένει.
Η κα Άλτα έγραψε την ιστορία της από τα χρόνια ίδρυσης του Ναυτικού Ομίλου. Από τα πρώτα μέλη, που οραματίστηκαν το μέλλον του υγρού στίβου στην Ιτέα και την ευρύτερη περιοχή. Διετέλεσε μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας επί σειρά ετών και παρέμεινε μέλος της Γενικής Συνέλευσης έως το τέλος, παρέχοντας τις πολύτιμες συμβουλές
της στους νεότερους, ενώ μέσω της οικογένειάς της, η οποία έμπρακτα στηρίζει το σωματείο μας, η προσφορά της συνεχίζεται.
Δύο άνθρωποι, οι οποίοι, σε διαφορετικές γενιές και πάντα δίπλα στους αθλητές και στη διοίκηση προσέφεραν, αγκάλιασαν και προσέθεσαν το δικό τους λιθαράκι στη μακρόχρονη ιστορία του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας. Η δραστηριότητά τους είναι καταγεγραμμένη και δε θα ξεχαστούν ποτέ.

ΟΜΑΔΑ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ

Η ομάδα των βετεράνων του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας συνέχισε και το 2018 να μας εκπροσωπεί σε πανελλήνιους και διεθνείς αγώνες κολύμβησης της κατηγορίας σε πληθώρα αγωνισμάτων.
Στους προκριματικούς αγώνες για το πανελλήνιο πρωτάθλημα, που διεξήχθησαν πέρυσι το Μάρτιο, στο Παπαστράτειο Κολυμβητήριο, στον Πειραιά, συμμετείχαν 6 αθλητές, οι οποίοι κατάφεραν να συλλέξουν συνολικά 11 μετάλλια. Κατσαρός Θεόδωρος: 2 χρυσά, Γιαγκιλίτση Δέσποινα 1 χρυσό και
1 χάλκινο, Πέρβελης Παναγιώτης 1 χρυσό, 3 αργυρά, Παναγόπουλος Παναγιώτης 1 αργυρό και μία 4η θέση και Κέλμαλης Αριστείδης, 2 αργυρά.
Στο πανελλήνιο πρωτάθλημα, το Μάιο του 2018 στο ΟΑΚΑ, 7 αθλητές και 8 μετάλλια.
Κατσαρός Θεόδωρος, 1 χρυσό και 1 αργυρό, Γιαγκιλίτση Δέσποινα 1 αργυρό, 1 χάλκινο και 2 τέταρτες θέσεις, Κέλμαλης Αριστείδης, 1 αργυρό και 1 χάλκινο, Παναγόπουλος Παναγιώτης, 1 χάλκινο και Πέρβελης Παναγιώτης1 αργυρό.
Από τους αγώνες ταχυτήτων του Βόλου, ο αθλητής Κατσαρός Θεόδωρος γύρισε με 2 χρυσά μετάλλια.
Η δραστηριότητα του αθλητή μας Κατσαρού Θεόδωρου δεν περιορίστηκε μόνο
στην Ελλάδα.
Από το Cagliari της Ιταλίας και από την 3η διεθνή συνάντηση βετεράνων της Κύπρου, όπου συμμετείχε, περισυνέλεξε 2 χρυσά και 2 αργυρά μετάλλια, αντίστοιχα.
Η ομάδα βετεράνων του ΝΟΙ, την περσινή χρονιά, στελεχώθηκε επίσης και από τους: Ιωάννη Γιακουμή, Ιωάννη Καραδήμο, Κων/νο Κουτρολίκο, Οδυσσέα Παπαλεξανδρή και τον Άγγελο τον Μπακέα, ο οποίος δραστηριοποιείται κυρίως σε αγώνες ανοικτής θάλασσας.
Το αξιοσημείωτο με τους masters δεν είναι τόσο η συλλογή μεταλλίων, όσο η συνεχής ενασχόληση με το άθλημα της κολύμβησης, η επιμονή τους να προπονούνται με αγωνιστικούς ρυθμούς και τα πρότυπα που χαρίζουν απλόχερα στους νέους αθλητές.
Σας ευχαριστούμε όλους που μας αποδεικνύετε καθημερινά πως ο αθλητισμός έχει αρχή αλλά δεν έχει τέλος, πως οι δυνατότητές μας, εφόσον το θέλουμε, είναι απεριόριστες.

ΤΜΗΜΑ ΚΟΛΥΜΒΗΣΗΣ
Το κολυμβητικό τμήμα του Ναυτικού Ομίλου έλαβε μέρος σε 11 συνολικά αγώνες. Εκτός από τη συμμετοχή των αθλητών μας στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της περιφέρειας, ο ΝΟΙ έδωσε το παρόν και σε μεγάλες κολυμβητικές συναντήσεις σε όλη την Ελλάδα, όπως η αγωνιστική ημερίδα του
Περιστερίου, του Βόλου, στους αγώνες του Ωκεανού στο ΟΑΚΑ, καθώς και στο καθιερωμένο Κύπελλο Χριστουγέννων στην Πάτρα.
Στην αγωνιστική, οι δύο μας αθλητές, Νικολάου Δημήτρης και Σαΐτης Κων/νος εκπροσώπησαν
επάξια το σωματείο μας, σε όλες τις αγωνιστικές δραστηριότητες στις οποίες συμμετείχαν. Κορύφωση της προσπάθειας αυτής ήταν η επίτευξη του ορίου συμμετοχής στο χειμερινό πανελλήνιο πρωτάθλημα στα 50μ. ελεύθερο, στην κατηγορία παμπαίδων Β΄ από τον αθλητή μας, Νικολάου Δημήτριο. Ελπίδα όλων μας, την προσεχή Παρασκευή, ο αθλητής μας να συνεχίσει την εξαίρετη
πορεία του και στην τελική φάση του Πανελληνίου Πρωταθλήματος.
Το προαγωνιστικό τμήμα απαρτίζεται από τους εξής αθλητές:
Αρβανιτάς Γεώργιος, Αρβανιτάς Λάμπρος, Βασιλοπούλου Μαρία, Βελήκαρης Φωκίων,
Βλάχου Εβίνα, Γκλάβανος Παναγιώτης, Γκλάβανος Σπύρος, Καράμπαλη Ευθυμία, Κατσίκης Νικόλαος, Κοντογιώργος Ευθύμιος, Κούκιου Αλεξάνδρα, Κουτρολίκος Ευθύμιος, Κουτρολίκος Σωτήριος, Κυριακάκης Νικολής, Λαλλά Κατερίνα, Λεοντόπουλος Θάνος, Ντογκάνι Γιοάννα, Ντογκάνι Ολίβια, Πανοπούλου Γραμματική, Πασαρούγα Χριστίνα, Πλατσούρα Γεωργία,
Πλατσούρα Δήμητρα, Rizzo Stefania, Τσακίρη Αθανασία, Τσικνής Δημήτριος και Χολέβας Νικόλαος.
Οι αθλητές μας συμμετείχαν με ιδιαίτερη επιτυχία σε όλες τις διοργανώσεις, κάνοντας εξαιρετικές επιδόσεις, αλλά και κατακτώντας αρκετά μετάλλια, δίνοντάς μας το δικαίωμα να ελπίζουμε ότι το αγωνιστικό τμήμα του ΝΟΙ, μετά από 2 χρόνια, θα είναι περισσότερο ισχυρό και με μεγάλη πληρότητα.
Ειδικότερα, οι επιδόσεις ήταν οι εξής:
-Νικολάου Δημήτριος: επίτευξη ορίου στα 50μ. ελεύθερο με χρόνο 29,29.
-Χολέβας Νικόλαος: 1η θέση στην αγωνιστική ημερίδα στο Περιστέρι και 3η θέση στην ημερίδα του Ωκεανού στο ΟΑΚΑ στα 50μ. ελεύθερο στην κατηγορία των 11 ετών.
-Πανοπούλου Γραμματική: 3η θέση στα 50μ. ελεύθερο στην ημερίδα του Ωκεανού στο ΟΑΚΑ και 2η θέση στα 50μ. πεταλούδα στο Κύπελλο Χριστουγέννων της Πάτρας για την κατηγορία των 11 ετών.
-Αρβανιτάς Λάμπρος 2 τρίτες θέσεις στην αγωνιστική ημερίδα στο Περιστέρι στα 50μ. ελεύθερο και 50μ. πεταλούδα και 1η θέση στα 50μ. πεταλούδα στο Κύπελλο Χριστουγέννων της Πάτρας για την κατηγορία των 12 ετών.
-Κούκιου Αλεξάνδρα 3η θέση στα 50μ. ελεύθερο στο Κύπελλο Χριστουγέννων της Πάτρας για την κατηγορία των 11 ετών.
Ο αθλητής μας της αγωνιστικής κατηγορίας των ανδρών στην κολύμβηση, ο Αλέξανδρος  Γεωργαντάς, δευτεροετής στη σχολή μονίμων υπαξιωματικών του Ναυτικού συνεχίζοντας την κολυμβητική του αγωνιστική δραστηριότητα, τη χρονιά που μας πέρασε αγωνίστηκε σε 6 αγώνες, μεταξύ των οποίων, χειμερινή και θερινή ημερίδα ορίων, το πρωτάθλημα ενόπλεων δυνάμεων,
τους στρατιωτικούς αγώνες και τα Ιωνίδεια, όπου πέτυχε πρώτη θέση στα 100μ. ελεύθερο και 3η θέση στα 100μ. ελεύθερο, αντίστοιχα. Θερμά συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές και τις αθλήτριες, καθώς και τους προπονητές τους, κο Κων/νο Λαλλά και κο Ηλία Παπαλάιο.

ΤΜΗΜΑ ΥΔΑΤΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ
Στην υδατοσφαίριση, η ομάδα υποδομών απαρτίστηκε από τους: Γαλανός Άγγελος, Διαβολής Χαράλαμπος, Ζαχαρόπουλος Νικόλαος, Θεοφάνης Γεώργιος, Καΐλας Παναγιώτης, Κόζαρης Ιωάννης, Μαργώνης Ευστάθιος, Μιχαλόπουλος Γεώργιος, Μιχαλόπουλος Ιωάννης, Μπράτσος Ανδρέας, Μπράτσος Γεώργιος, Παυλοστάθης Δημήτριος, Παυλοστάθης Ιωάννης, Ρασπίτος Θεόδωρος, Ρασπίτος Ιωάννης, Σαντάς Κων/νος και Τσίντζηρας Βασίλειος.
Η ομάδα μας αγωνίστηκε στα πανελλήνια πρωταθλήματα μίνι παίδων και παίδων, όπου συναγωνίστηκαν με τις μεγαλύτερες ομάδες του χώρου, είχε συμμετοχή σε φιλικά παιχνίδια με γειτονικές ομάδες, μα στο κολυμβητήριό μας, μα στην έδρα των άλλων ομάδων και στο διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης μίνι παίδων και παίδων στο Λουτράκι. Η προσπάθεια των παιδιών είναι μεγάλη, καθώς η Ιτέα αποτελεί τη μικρότερη ομάδα στο πανελλήνιο, που και για πληθυσμιακούς λόγους, δεν μπορεί να στελεχώσει ομάδες κάθε κατηγορίας και αγωνίζεται με παιδιά διαφορετικών ηλικιών σε μία ή δύο ηλικιακές κατηγορίες.  Παρόλα αυτά, οι αθλητές μας παραμένουν στο σύνολό τους ενωμένοι και αφοσιωμένοι στις προπονήσεις τους.
Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους γονείς τους για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη και φυσικά στους προπονητές και όχι μόνο. Είμαστε ιδιαίτερα ευγνώμονες που έχουμε κοντά μας, τους: Κων/νο Μπουρνάζο, Δημήτρη Γιογάκη, Θανάση Βαλαούρα, Ευθύμη Καραχάλιο, για την πολύτιμη προσφορά του, τον Δημήτρη τον Κουλουμπούρο, αλλά και όλους τους παίκτες της ανδρικής ομάδας, οι οποίοι με την παρουσία τους βοήθησαν στο να αποκτήσουν τα παιδιά αυτά σωστά πρότυπα στο άθλημα της υδατοσφαίρισης.
Τέλος, να ευχηθούμε καλή επιτυχία στην ομάδα μας στο επερχόμενο πρωτάθλημα υδατοσφαίρισης
παίδων που ξεκινά σε λίγες μέρες στην Πάτρα. Η ομάδα υδατοσφαίρισης ανδρών αγωνίστηκε και πάλι στο πανελλήνιο πρωτάθλημα της Β΄ Εθνικής, όπου παρέμεινε εύκολα στην κατηγορία,
συμμετείχε στη φάση των play off και με μικρή διαφορά στη βαθμολογία δεν κατάφερε να αγωνιστεί στην τελική φάση των αγώνων για την άνοδο στην Α2 κατηγορία.
Ο λόγος για τους: Βαλαούρα Αθανάσιο, Βούλγαρη Ευάγγελο, Καρύμπαλη Νικόλαο, Κεραμειανάκη Κων/νο, Κίτσο Άγγελο, Κούκο Δημήτριο, Κουτρολίκο Κων/νο, Λειψάκη Γεώργιο - Σεμπάστιαν, Λουιζίδη Χρήστο, Παρατσόκα Ιωάννη, Σταθόπουλο Νικόλαο, Τσιγαρίδα Σπύρο, Φανό Ευστάθιο,
τον αρχηγό, Γιογάκη Δημήτριο και τον προπονητή, Μπουρνάζο Κων/νο.
Η ομάδα μας συμμετείχε σε φιλικά παιχνίδια με αντίστοιχες ομάδες του χώρου, ενώ μία καλή προετοιμασία της συντελείται κάθε χρόνο στο τουρνουά "Κων/νος Ξανθάκος", εις μνήμην του αδικοχαμένου αθλητή του ΝΟΙ, το οποίο πραγματοποιείται στο Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας με τη συμμετοχή μεγάλων και γνωστών ομάδων του χώρου, όπως η ομάδα εφήβων και νέων ανδρών του Ολυμπιακού Πειραιώς.
Για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, συγκεκριμένα, είχαμε την τιμή να φιλοξενήσουμε τον Σάκη τον Πλατανίτη, προπονητή του Ολυμπιακού και της εθνικής εφήβων και τον Αριστείδη τον
Χαλυβόπουλο, ο οποίος ήταν ένας εκ των "χρυσών" εφήβων που κατέκτησαν τον ομώνυμο παγκόσμιο τίτλο το καλοκαίρι του 2018.
Κλείνοντας, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΝΟΙ θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους όσους είναι υπεύθυνοι και αρμόδιοι για τη λειτουργία του κολυμβητηρίου. Τον Δήμαρχο Δελφών, κο Αθανάσιο Παναγιωτόπουλο, τον Αντιδήμαρχο αυτοτελούς τμήματος παιδείας, δια βίου μάθησης, πολιτισμού,
αθλητισμού και νέας γενιάς, κο Νεκτάριο Μίχο, την Αντιδήμαρχο διεύθυνσης περιβάλλοντος και πολιτικής προστασίας, κα Μαίρη Ανδρεοπούλου, τον Αντιδήμαρχο Ιτέας, κο Λουκά Αναγνωστόπουλο και τον Πρόεδρο της Τοπικής Ενότητας Ιτέας, κο Ted Worth, τον Προϊστάμενο των υπαλλήλων της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας, κο Παναγιώτη Καστανόπουλο και τους υπαλλήλους της Δημοτικής Ενότητας Ιτέας, ειδικά τον κο Γεώργιο Καλλία.
Το Δημοτικό Κολυμβητήριο Ιτέας, για 4η συνεχόμενη χρονιά, συνεχίζει να λειτουργεί, ξεπερνώντας τα όποια προβλήματα προκύπτουν με συνεργασία και κατανόηση. Η δραστηριότητα του ΝΟΙ δε θα υπήρχε, εάν το κολυμβητήριο δεν παρέμενε ανοικτό τουλάχιστον 11 μήνες το χρόνο. Βήμα - βήμα, έγινε προσπάθεια ανασύστασης του τμήματος της κολύμβησης, που πέραν από τους
καλοκαιρινούς μήνες, όπου οι κολυμβητές ξεπερνούν τους 300, η πραγματική επιτυχία είναι πως η κολύμβηση απασχολεί, κατά την αθλητική περίοδο, τουλάχιστον 40 αθλητές, οι οποίοι ανήκουν στο αγωνιστικό δυναμικό της.
Εξαίρεση αποτελούν τα τμήματα ενηλίκων, τα οποία και αυτά λειτουργούν με μεγάλη δυναμικότητα και άψογα, με τους προπονητές τους, την κα Ελισάβετ Κυτεοπούλου και τον κο Ηλία Παπαλάιο.
Ο αριθμός αυτός δεν είναι μικρός για ένα σωματείο πισίνας της δικής μας δυναμικότητας και δεδομένου του πληθυσμού της περιοχής μας. Τα αθλήματα του υγρού στίβου, ομολογουμένως
είναι πιο δύσκολα, ειδικά τους χειμερινούς μήνες, πόσο μάλλον για αθλητές μικρής ηλικίας. Αυτό διαπιστώσαμε όταν προσπαθήσαμε να πραγματοποιήσουμε ένα τουρνουά υδατοσφαίρισης υποδομών, καθώς και τους καθιερωμένους αγώνες κολύμβησης "Τα Δελφίνια" μέσα στην αθλητική
περίοδο, όπου είναι πολύ δύσκολο να προσελκύσεις ομάδες, σε ανοικτό κολυμβητήριο, κυρίως τους χειμερινούς μήνες, οι οποίοι θεωρούνται μήνες προετοιμασίας και αγωνιστικοί.
Παρόλα αυτά, η προσπάθεια συνεχίζεται και σε συνεργασία με τους αρμόδιους φορείς, η δραστηριότητα του ΝΟΙ θα συνεχίσει να είναι ανοδική. Το τμήμα καλλιτεχνικής κολύμβησης, το οποίο καθυστερήσαμε αρκετά, λόγω αδυναμίας εύρεσης προπονητή, ευελπιστούμε πως θα ξεκινήσει άμεσα, καθώς πρόσφατα καταλήξαμε σε συνεργασία με προπονήτρια από την Πάτρα.
Τέλος, με την ουσιαστική συμβολή του Δήμου Δελφών, το Pythia Cup, το διεθνές τουρνουά υδατοσφαίρισης, πραγματοποιείται πλέον, κάθε χρόνο στην πόλη της Ιτέας, διοργάνωση που πρωτοστατεί εδώ και πολλά χρόνια στην ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού της περιοχής. Με αφορμή την επιτυχημένη αυτή διοργάνωση, η οποία ξεκίνησε με ενέργειες του τέως
προέδρου του Ναυτικού Ομίλου Ιτέας και εκπρόσωπού μας στην Κολυμβητική Ομοσπονδία Ελλάδος, κου Αριστείδη Παπαλάιου και η οποία προσελκύει και φιλοξενεί ανθρώπους από όλον τον κόσμο, ο Ναυτικός Όμιλος Ιτέας σχεδιάζει τη διοργάνωση ημερίδας, στο προσεχές μέλλον, με θέμα την ανάπτυξη του αθλητικού τουρισμού στο Δήμο Δελφών.
Εκ μέρους του ΔΣ του ΝΟΙ, σας ευχαριστούμε όλους σας για τη στήριξή σας, τους χορηγούς, τα μέλη μας, τους γονείς, μα πάνω από όλα τους προπονητές και τους αθλητές μας. Ευχόμαστε σε όλους μία εποικοδομητική και δημιουργική χρονιά με υγεία.

Αναγνωστάκου - Παυλοστάθη Σοφία
Πρόεδρος ΔΣ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...