Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Η ξεφτίλα, της ξεφτίλας, ...ώ ξεφτίλες!!!

Είναι γνωστό σε όλους ότι το επικοινωνιακό επιτελείο της ΝΔ έχει πιάσει πάτο. Είναι τελείως ...μα τελείως... (βάλτε εσείς το επίθετο). Οι άνθρωποι το έχουν τερματίσει και σταματημό δεν έχουν.
Θέλουν σώνει και καλά να φτιάξουν ή καλύτερα να επιδιορθώσουν το προφίλ του αρχηγού Κούλη (Κι άντε να διορθώσεις τα αδιόρθωτα).
Όμως ο τύπος είναι τόσο γκαντέμης που ότι κάνει ή ότι λέει, αυτό γυρίζει μπούμεραγκ, με αποτέλεσμα οι ιματζ μέικερς του, να μην έχουν από που να πιαστούν και τελικά να πιάνονται απ' τα μαλλιά τους. Το τελευταίο παράδειγμα είναι πολύ χαρακτηριστικό.
Ο κος Πάσχος Μανδραβέλης έβγαλε φωτο του αρχηγού να βρίσκεται στην ουρά σε αεροδρόμιο θέλοντας να δηλώσει ότι ο Κούλης είναι ένας κοινός θνητός που χρησιμοποιεί την οικονομική θέση περιμένοντας στην ουρά όπως όλοι οι κοινοί θνητοί, χωρίς να διακατέχεται από τις Αριστερές επάρσεις για Learjet και άλλα Αριστερά χούγια όπως γράφει. Αυτό όμως που δεν προέβλεψε η επικοινωνιακή ομάδα του Άριστου, ήταν ότι θα βρισκόταν συνεπιβάτης του να ομολογήσει την πραγματική πλευρά της ιστορίας.
Η μαρτυρία της κας Χριστάκη Άρτεμης είναι καταπέλτης. Ο Κούλης ταξίδευε στην gold/business class και στην φωτο βρίσκεται στο fast line για την παραλαβή των αποσκευών του.
Διαβάστε την σχετική ανάρτηση στο twitter που ακολουθεί.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...