Παρασκευή 23 Μαρτίου 2018

Καλά σαν τι μας περνάνε; !!!

Aτελείωτο το πάρτι εκατομμυρίων με τα διαφημιστικά κονδύλια του ΚΕΕΛΠΝΟ που είχαν στήσει οι κυβερνήσεις ΝΔ-ΠΑΣΟΚ. Ο αναπληρωτής υπουργός υγείας κ. Παύλος Πολάκης στην κατάθεσή του στην εξεταστική της βουλής, έφερε στοιχεία για διασπάθηση-κλοπή 230 εκατ. € δημοσίου χρήματος από τα Ταμεία του ΚΕΛΠΝΕΟ από τις χρήσεις 2007 έως το 2014".

Το περίεργο με αυτή την είδηση είναι ότι η κλοπή 230. € δεν αποτελεί είδηση. Δεν πρέπει να αποτελεί είδηση, διαφορετικά θα είχε αναφερθεί έστω σε μονόστηλο από τις εφημερίδες "Δημοκρατία", "Ελεύθερος Τύπος", "Εστία", "Καθημερινή", "Νέα", και "Ριζοσπάστη".
Χαρακτηριστικό είναι και το γεγονός ότι εκατομμύρια ευρώ κρατικού χρήματος δόθηκαν όχι μόνο σε γνωστά ΜΜΕ αλλά και σε ενημερωτικές ιστοσελίδες χαμηλής έως μηδαμινής επισκεψιμότητας, με ορισμένες περιπτώσεις να προκαλούν πολλά ερωτηματήματα αναφορικά με το ύψος των κονδυλίων που διατέθηκαν.
Και ενώ όλα αυτά τα ακούει ο Ελληνικός λαός άναυδος έρχονται τα τσοντοκάναλα πρωί πρωί και σου μοστράρουν δημοσκοπήσεις που δίνουν και πάλι λέει το προβάδισμα στην ΝΔ. Δηλαδή ενώ έχει αποδειχθεί ότι μας έχουν καταστρέψει, κατακλέψει.... Εμείς εκεί να τους έχουμε ...κορώνα στο κεφάλι μας.
Τι να πω!!! Θα πρέπει να μας θεωρούν τελείως ...ραδίκια!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...