Πέμπτη 15 Φεβρουαρίου 2018

Ο "ξεχασιάρης" κος Σαμαράς (βίντεο)

Μήνυση κατέθεσε ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς εναντίον του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα, για την εμπλοκή του ονόματός του στην υπόθεση της Novartis κατηγορώντας τον, πως με δική του ευθύνη «στήνεται μια άθλια σκευωρία».
H δήλωση του πρώην πρωθυπουργού έχει ως εξής:
«Σήμερα, καταθέτω μήνυση κατά του Πρωθυπουργού. Γιατί με δική του ευθύνη στήνεται μια άθλια σκευωρία. Είναι τόσο κακοστημένη, που καταρρέει από μόνη της. Οι κατηγορίες “φωνάζουν από μακριά” ότι είναι πέρα για πέρα συκοφαντίες. Και το έκαναν βιαστικά, μια μέρα μετά το τεράστιο συλλαλητήριο για τη Μακεδονία. Την ώρα που η Ελλάδα αντιμετωπίζει μεγάλες προκλήσεις και απειλές, προσπαθούν με ψέματα να σπιλώσουν τους αντιπάλους τους, διχάζοντας τον Ελληνικό λαό. O μόνος τρόπος να μην παίξουμε το παιγνίδι όσων πετούν “λάσπη στον ανεμιστήρα”, είναι να τους καθίσουμε στο σκαμνί και να αποδείξουμε εμείς τη σκευωρία τους. Αλλά υπάρχει και πολιτικός λόγος: Γιατί στο μέλλον, κάθε νέα Κυβέρνηση θα μπορεί να χρησιμοποιεί στημένους ψευδομάρτυρες για να εξοντώνει τους πολιτικούς της αντιπάλους. Αυτό, όμως, θα ήταν το τέλος της Δημοκρατίας στη χώρα μας. Ο κ. Τσίπρας δεν θα επιβάλει καθεστώς “Μαδούρο” στην Ελλάδα......».

Τώρα για να είμαστε σοβαροί. Από έναν πρώην πρωθυπουργό θα περίμενε κανείς, αν μη τι άλλο μια πιο σοβαρή-προσεγμένη δήλωση. Μάλλον οι σύμβουλοί του χρειάζονται ...αλλαγή.
Το περίεργο πάντως είναι άλλο. Ενώ ξεκίνησε να μηνύει όλο τον κόσμο μόλις ενεπλάκη το όνομά του στο σκάνδαλο Novartis, ξέχασε να συμπεριλάβει στην μήνυση τον βασικό υπεύθυνο της αποκάλυψης της όλης υπόθεσης συμπεριλαμβανομένων και των ονομάτων, το αμερικανικό FBI.

Όπως ξέχασε να κάνει μήνυση και στην Siemens που λέει ότι έκανε δωράκια-χορηγίες στην Πολιτική Ανοιξη.
 
Φαίνεται πως ο κος Σαμαράς υπερασπιζόμενος τα δίκαια της πατρίδος, εκτός από το μάτι του, που είπε και ο Σπυράδωνης, έχασε και το μνημονικό του!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...