Κυριακή 10 Απριλίου 2016

Η Ομογένεια στις ΗΠΑ διασκεδάζει με τους ''πολιτικούς-κομματικούς καραγκιόζηδες'' του μνημονιακού νεο-Ελλαδιστάν

Σε φιάσκο εξελίσσεται η επίσκεψη του Κούλη στη Νέα Υόρκη, στην οποία φιλοδοξεί να παραστεί ως «μέγας τελετάρχης» στην παρέλαση για την ελληνική ανεξαρτησία.
Η αμαρτωλή Ομοσπονδία Ελληνικών Σωματείων Ν.Υ., δέχεται «πυρ ομαδόν» από την συντριπτική πλειοψηφία των ομογενειακών μέσων ενημέρωσης, διότι η πρόσκλησή του έγινε κατά παράβαση του ίδιου του καταστατικού της οργάνωσης που αποκλείει την πρόσκληση αρχηγών κομμάτων με σκοπό την αποφυγή κομματικοποίησης της Ομογένειας. Η κατακραυγή ήταν τόσο έντονη που ανάγκασε τον αρχηγό της Ν.Δ. να πάρει μέτρα. Μέσα σε πανικό το επιτελείο του κατέφυγε βιαστικά στην χιλιοπαιγμένη αλλά πάντα βαρύγδουπη «πρόταση ψήφου αποδήμων», που ανακοινώθηκε μόλις χθες (ημέρα του ταξιδιού του για τη Νέα Υόρκη) και κατατέθηκε ταυτοχρόνως ως νομοσχέδιο στην Βουλή. Έτσι απλά, σαν ένα παλιόχαρτο, ως να επρόκειτο για «αίτηση παροχής ηλεκτρισμού»… Ούτε κάποια συζήτηση με τις οργανώσεις των αποδήμων, ούτε κάποια έστω υποτυπώδης συνδιάσκεψη ανά τις πέντε ηπείρους όπου ενδημούν οι Έλληνες της Διασποράς, ούτε έστω μια τηλεδιάσκεψη για να ακουστούν διαφορετικές απόψεις, ούτε οποιαδήποτε άλλη προεργασία που να εξασφαλίζει την ευρύτερη αποδοχή…
Βέβαια πήραν την απάντηση που τους ταίριαζε από τα ΜΜΕ της ομογένειας που πραγματικά τους "στολίζουν" όπως τους αρμόζει.
Διαβάστε τι έγραψαν:
Οι μετριότητες, ανεύθυνοι πολιτικοί Ελλάδας, εξακολουθούν να ''νομίζουν'' ότι θα... εξαπατούν συνέχεια την Ομογένεια
Το ίδιο παραμύθι 20 χρόνια: Φτηνές-''μαυρογυαλούρικες'' εξαγγελίες, χωρίς ουσία, πρακτικό αποτέλεσμα
Μία ακόμα κουτοπόνηρη, χαζή πρόταση Νόμου γιά ''ψήφο στους Απόδημους 'Eλληνες''
Κατατέθηκε από την ''Νέα Δημοκρατία'' και... ''συμπτωματικά'' μία ημέρα πριν την άφιξη Κυρ. Μητσοτάκη στην Νέα Υόρκη, γιά συμμετοχή του στην παρέλαση, δηλ. ''πυροτέχνημα γιά εξαπάτηση αφελών'', εξαιτίας των έντονων αντιδράσεων γιά τον παράτυπο τρόπο, με τον οποίον απατεωνίσκοι και κομματικοί στην ελληνική Ομοσπονδία Αστόριας, μαζί με εκδοτικά ''μητσοτακικά'' διαχρονικά συμφέροντα (''Εθνικός Κήρυκας''), τον επέλεξαν γιά ''μέγα τελετάρχη'' στην παρέλαση.
Η πρόταση Νόμου, ΔΕΝ περιλαμβάνει το δικαίωμα της επιστολικής ψήφου. Κατά συνέπεια, ΔΕΝ έχει και καμία αξία γιά την Ομογένεια, η οποία γνωρίζει ότι δεν θα ψηφιστεί (απαιτούνται 200 ψήφοι στην Βουλή), αφού η κοροϊδία, εξαπάτηση του διαπλεκόμενου-διεφθαρμένου ψευτοκράτους των Αθηνών εις βάρος των Απόδημων, είναι γνωστή, διαχρονική και δεδομένη... (Το κείμενο της πρότασης Νόμου).
Ποιός άσχετος βλάκας έγραψε το σχέδιο Νόμου; Στις ΗΠΑ τα ''προξενικά καταστήματα'' (δηλ. ''εκλογικά κέντρα'') είναι 9. Αν ψηφίσουν (τυπικά) οι μισοί από τις 600.000, πότε θα προλάβουν; Κατά συνέπεια, το σχέδιο Νόμου ήταν ένα άθλιο πυροτέχνημα Κυριάκου Μητσοτάκη, νομίζοντας ότι θα εξαπατήσει την Ομογένεια, ερχόμενος γιά την παρέλαση, λες και οι Ομογενείς είμαστε αστοιχείωτοι και αγράμματοι ''καραγκιόζηδες'', αλα Γαλάτουλα. 'Αρα στην ''Νέα Δημοκρατία'' ή δεν πιστεύουν οι ίδιοι ότι το σχέδιο θα γίνει ποτέ νόμος ή είναι γελοίοι και αστοιχείωτοι.
Και για να διασκεδάσουμε με όλους αυτούς τους ''πολιτικούς-κομματικούς καραγκιόζηδες'' του μνημονιακού νεο-Ελλαδιστάν, που υποτιμούν την νοημοσύνη μας, προτείνουμε το αυτονόητο: Οι εκτός Ελλάδας 'Ελληνες είμαστε περίπου 4 εκατομ. (και όχι 7 που λέτε εσείς οι άσχετοι). Δηλ. το 30% περίπου του συνόλου του 'Εθνους και του εκλογικού σώματος. Δώστε μας και την επιστολική ψήφο, αλλά και τo 30% των εδρών στην Βουλή, δηλ. αναλογικά 90. Τολμάτε; ΔΕΝ τολμάτε, γιατί ''βρωμάτε''. 'Αρα συνεχίστε να ''δουλεύετε''-εξαπατείτε τον εκεί... ''σοφό λαό'' και αφήστε την Ομογένεια ήσυχη. Αυτή ΔΕΝ τρώει το κουτόχορτό σας (με εξαίρεση ολίγα ''βλήματα'' στο ''γκέττο'' Αστόριας Νέας Υόρκης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...