Τετάρτη 23 Μαρτίου 2016

Ήταν θεμα χρόνου τα τρομοκρατικά χτυπήματα...

by petrosdiver.blogspot 

Πανικός στις Βρυξέλλες μετά τις τρομοκρατικές επιθέσεις σε αεροδρόμιο και Μετρό. Επεβλήθη Στρατιωτικός νόμος με απαγόρευση κυκλοφορίας ακόμη και στα Μέσα μαζικής μεταφοράς.
Τα Βελγικά ΜΜΕ καλούν όλους τους πολίτες να αποφύγουν κάθε μετακίνηση εντός, από και προς τις Βρυξέλλες.
Αυτό που αξίζει να σημειωθεί είναι ότι όταν υπάρχουν τέτοια τρομοκρατικά φαινόμενα, που φυσικά και πρέπει να είναι καταδικαστέα από όλους, τότε όλοι θυμούνται και επικαλούνται την Δημοκρατία και τον Ευρωπαϊκό πολιτισμό κλπ κλπ. (;;;;)Ξέρετε την αλά καρτ Δημοκρατία και τον Πολιτισμό των Ευρωπαίων, που δεν εμποδίζει κάποιους, για παράδειγμα να αθετούν τις ίδιες τις υπογραφές τους, που βρίσκονται φαρδιές πλατιές κάτω από συνθήκες και συμφωνίες, να μην έχουν κανένα απολύτως πρόβλημα να σηκώνουν φράχτες και να δέρνουν πρόσφυγες, να έχουν αφήσει να γεμίσουν τον τόπο τους με εστίες προσηλυτισμού τζιχαντιστών, Τζαμιά τα αποκαλούν, να μπουκόνονται με ναρκοδολάρια από κάτι τύπους σαν τον Ερτογάν και μια σειρά ακόμη από τέτοιες "δημοκρατικές ενέργειες".
Και για να μην ξεχνάμε οι "φίλοι" μας οι Βέλγοι έμεναν απλοί θεατές και παρακολουθούσαν σαν "χάπατα" όταν η ISIS έκανε διαδηλώσεις μέσα στο σπίτι τους (δείτε το βίντεο που ακολουθεί).
Ήταν θέμα χρόνου να συμβεί ότι συνέβη, τους είχε προειδοποιήσει άλλωστε και ο Τούρκος Πρόεδρος 4 ημέρες πριν και όπως λένε και στο χωριό μου ένα είναι σίγουρο "όπως έστρωσες θα κοιμηθείς". 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...