Κυριακή 28 Φεβρουαρίου 2016

Χαμός με Άδωνη στους Δελφούς! Αποχώρησε ο υφυπουργός Εξωτερικών, αντέδρασαν και οι διοργανωτές!!!

by petrosdiver.

Το τι δουλειά είχε ο Άδωνης στο οικονομικό φόρουμ των Δελφών είναι μια ερώτηση που μένει να απαντηθεί. Τώρα είτε εσκεμμένα για να κάνει την "ζημιά" του, είτε κατά λάθος νομίζοντας ότι το φόρουν είναι κανένα τηλεπαράθυρο, το κακό έγινε.
Φαίνεται ότι ο κ. Γεωργιάδης ήταν αδύνατο να συγκρατήσει το "πάθος" του, ή τα αποθημένα του, με αποτέλεσμα πρώτα απ' όλα να αυτοακυρωθεί, αφού δεν κατάφερε να κάνει πράξη τις δηλώσεις του περί αλλαγής της δημόσιας εικόνας του ώστε να "σοβαρευτεί". Θυμίζουμε εδώ τις δηλώσεις του, αμέσως μόλις πήρε την θέση του αντιπροέδρου της ΝΔ. «Ο ρόλος μου, μου υπαγορεύει να αλλάξω λίγο τον τρόπο της δημόσιας παρουσίας μου. Θα προσπαθήσω να προσαρμοστώ σε μια θέση ευθύνης μιας μεγάλης παράταξης σεβόμενος τις ευαισθησίες όλων των μελών που σε ένα βαθμό εκπροσωπώ».
Στην συνέχεια οι απαξιωτικές και προσβλητικές αναφορές του στο πρόσωπο του Πρωθυπουργού της Χώρας, τον οποίο χαρακτήρησε ως «τον χειρότερο πρωθυπουργό από τον β' παγκόσμιο πόλεμο», ότι «ο Τσίπρας δεν ενέπνευσε, οι ηγέτες εμπνέουν όχι οι τυχοδιώκτες» και ξεπερνώντας ακόμη και τον εαυτό του τον αποκάλεσε "Ωραία Ελένη", προκάλεσαν την έντονη ενόχληση του υφυπουργού Εξωτερικών, κ. Γ. Αμανατίδη, ο οποίος στη συνέχεια
αποχώρησε από το Οικονομικό Φόρουμ ακυρώνοντας τη συμμετοχή του. Σε σχετική ανακοίνωση που εξέδωσε αναφέρει ότι αποχώρησε «κατόπιν της ανοχής, η οποία επιδείχθηκε από τους διοργανωτές στις προσωπικές, προσβλητικές και απαξιωτικές αναφορές κατά του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και στελεχών της κυβέρνησης από τον αντιπρόεδρο της ΝΔ. Αναφορές που δεν έχουν καμία σχέση με την αντιπαράθεση, η οποία διεξάγεται σε fora με επιχειρήματα, όσο αιχμηρά κι αν είναι»
Κατόπιν τούτου και ο διοργανωτής του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών κ. Συμεών Γ. Τσομώκος, με μια "ανακοίνωση - απολογία", "άδειασε" τον αντιπρόεδρο της ΝΔ, Άδωνη Γεωργιάδη.
«Θέλω πραγματικά να απολογηθώ για χαρακτηρισμούς που ειπώθηκαν σήμερα σε αυτή την αίθουσα για τον πρωθυπουργό της χώρας και υπουργούς της κυβέρνησης, οι οποίοι δεν εκφράζουν το πνεύμα που διέπει τις αρχές του φόρουμ. Το φόρουμ αυτό δεν κάνει πολιτική. Προσκαλεί όλες τις σκέψεις και απόψεις, με σεβασμό στις όποιες αντίθετες ιδέες και στην άσκηση πολιτικής στα δρώμενα της χώρας. Ήταν μια ατυχής στιγμή και απολογούμαι προσωπικά».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...