Τρίτη 2 Φεβρουαρίου 2016

Η συζήτηση για το Νοσοκομείο στο ΔΣ του Δήμου Δελφών (βίντεο).

Γράφει ο petrosdiver
Πραγματοποιήθηκε χθες το βράδυ στην Άμφισσα, η πολυαναμενόμενη συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Δελφών, με κορυφαίο θέμα στην ατζέντα την συζήτηση για τις ενέργειες και τα μέτρα που προτίθετο να πάρει η Δημοτική αρχή για την διάσωση των δομών Υγείας του νομού.
Δεν θα προσπαθήσω να ωραιοποιήσω καταστάσεις, γιατί αυτό που συνέβη χθες δεν περιγράφεται. χειρότερη συνεδρίαση δεν θα μπορούσε να υπάρξη. Αρχής γενομένης από τον πρόεδρο του Δημοτικού συμβουλίου ο οποίος δεν μπορούσε να ελέγξει την διαδικασία, μέχρι αυτά που ακούστηκαν από τους παρευρισκόμενους που πήραν το λόγο για το ζήτημα το Νοσοκομείου μέσα στην αίθουσα.
Ελάχιστες οι φωνές της λογικής. Περίσσεψε το θράσος, η ιδιοτέλεια, η
προσπάθεια εντυπωσιασμού, ο τσαμπουκάς, η ανωριμότητα, η προσπάθεια αποκομιδής πολιτικών οφελιμάτων, η αποποίηση ευθυνών και σε μια περίπτωση ο χαμαιλεοντισμός.
Καμία σοβαρή προσπάθεια δεν έγινε για να συναντηθούν, σε μια κοινή γραμμή, η πολιτική ηγεσία του τόπου με την κοινωνία ώστε να διεκδικήσουν τα αιτήματά τους με μεγαλύτερες πιθανότητες επιτυχίας.
Πολύ σοβαρά ζητήματα πέρασαν "στο ντούκου" και δεν απαντήθηκαν καίρια και κρίσιμα ερωτήματα που έχουν να κάνουν με την λειτουργία του Νοσοκομείου.
Καλύτερα όμως να παρακολουθήσει κανείς το βίντεο από την συζήτηση:

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...